quote:Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle yere düşen t shirt leri ne yapıyorsunuz al tatmin oldun mu? Tatmin derken? Çalışanım alt tarafı neyine tatmin olayım
quote:Orijinalden alıntı: Ingrid Amerikada 5 dolara sepete atılan tshirler burada neden 70-80 tl 15 liraya düşüyo bazı basicler. Her tshirt 70 80 değil zaten gap yazılı olanlar o fiyatta
quote:Orijinalden alıntı: Demirbas14 quote:Orijinalden alıntı: Ingrid Amerikada 5 dolara sepete atılan tshirler burada neden 70-80 tl 15 liraya düşüyo bazı basicler. Her tshirt 70 80 değil zaten gap yazılı olanlar o fiyatta Düştüğünü hiç görmedim valla dun baktim biraz tum tshirtler ayni gibi sonra the north face den aldim slim basic tshirt bulamadim var mi gapte
quote:Orijinalden alıntı: LimonatacıadamGuney dogu anadolu projesi(GAP) sizce basariya ulastimi? Ve ne tur alanda calisiyorsunuz hocam?mayış
quote:Orijinalden alıntı: Strange NightGap'ın açılımına Gay And Proudly diyorlar çakma gap nerden bulabiliriz
quote:Orijinalden alıntı: Strange Night Gap'ın açılımına Gay And Proudly diyorlar yok hocam Gap zaten boşluk demek bol pantolonlar benimsemiş tarz olarak oradan geliyo bir şeyin kısaltması falan değil yani
Bazen aşırı indirim oluyo ama genelde kaçırıyorum ya zaten şubesi de çok az yerde var internetten mecbur
quote:Orijinalden alıntı: depresif_adam mayış mayışı söylememem şirket gizliliğini ihlal etmiş olurum
quote:Orijinalden alıntı: Demirbas14quote:Orijinalden alıntı: depresif_adam mayış mayışı söylememem şirket gizliliğini ihlal etmiş olurumAlıntıları Göster hocam, 500 mü 1000 mi 1500 mü yaklaşık birşey söylesen mayış hakkında.
quote:Orijinalden alıntı: mlşafak Bazen aşırı indirim oluyo ama genelde kaçırıyorum ya zaten şubesi de çok az yerde var internetten mecbur Gapcard alirsaniz smsm veya e postadan bilgilendirilirsiniz
quote:Orijinalden alıntı: Demirbas14 quote:Orijinalden alıntı: mlşafak Bazen aşırı indirim oluyo ama genelde kaçırıyorum ya zaten şubesi de çok az yerde var internetten mecbur Gapcard alirsaniz smsm veya e postadan bilgilendirilirsiniz fulller kaç alıyor