Şimdi Ara

Kapı önüne duba koyma prosedürü nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
40.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sürücünün kendisi.

• Haha en kolayı yere engelli park yeridir park etmeyiniz diye yeri sprey boyayla boyamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.6 dizel -- 3 Şubat 2024; 22:28:0 >
  • cricet C kullanıcısına yanıt

Anlaşılan sigorta şirketinin avukatına sormak lazım

• sissil S kullanıcısına yanıt

hocam, kamuya açık alana dün belediye geldi duba koydu, karşıda rahatsız bir insan var sürkeli belediye ile görüştü, getirtip duba koydurdu.Bu yasal mı ?

• Luke Cage kullanıcısına yanıt

Evet yasal. Yaşlı ve engelliler için park yeri yada evin giriş kapısına araç çekilmemesi için belediye yardımcı oluyor. Kuzenim yürüme engelli mesela ondan biliyorum

• Alphace A kullanıcısına yanıt

hayır, o engele çarpmamak senin sorumluluğunda. engeli oraya koymamaları gerekiyor olsa da. bana da tuhaf geldi ama öyleymiş.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Beton saksıları gece görmek pek mümkün değil. Zaten normal plastik olanlarda reflektör var.

• Başka bir konuya değinmek istiyorum Dubai ile ilgili hazır açılmışken

Ankara'nın Armada, Bahçelievler ve Çankaya gibi birçok bölgesinde, kamuya ait sokakların ve yolların dubalama yöntemiyle kaplanarak haksız şekilde ticarete dönüştürüldüğünü hepimiz görüyor ve yaşıyoruz. Bizden kaldırımlar için para, asfalt için vergi alınırken, bu alanların başkalarına peşkeş çekilmesi, haksız kazanç sağlanması ve vergisiz bir şekilde iş yürütülmesi kabul edilemez bir durumdur.

Defalarca e-Devlet üzerinden ve diğer resmi mercilere şikayetlerimizi iletmiş olmamıza rağmen, bu kişiler hiçbir yaptırımla karşılaşmadan, arsızca faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Bizler asgari ücretle çalışan, emeğiyle geçinen bireyler olarak, bu adaletsiz düzenin mağduru konumuna düşüyoruz.

Bu durumda insanın aklına şu geliyor: Eğer herkes eline bir duba alıp bir sokak köşesine dikilse, günlük sadece birkaç araçtan ücret alarak, asgari ücretten daha fazla kazanç sağlayabilir. Peki, bu sistemin bu şekilde kontrolsüzce devam etmesine daha ne kadar izin vereceğiz?

• senin duba koyman yasak ama biz koyduk. bu plastik çubuklar bir işe yaramıyor. arabalar üstünden geçiyor, zınk diye eğiliyor, yine parkediyor. belediyeye başvurursan mantar koyabilirler. bizim buradaki belediye başvurunca koyuyor kaldırıma parketmesinler diye.

• Bizim oturduğumuz mahallede park yeri bulmak zor, bazen eve geç geliyorum bizim apartmanın yan binanın önünde adam iki arabalık park etmek için lastik, içine de beşlik su koymuş oluyor. Bir iki defa lastiği kaldırıma çekip parkettim. Dün gece aradı sonunda kardeşim ne diye parkediyorsun lastiği kaldırıp benim bacanak parkedecek oraya dedi. Adamın aşağıda olduğunu düşünüp tamam geliyorum dedim. Aşağı indim yoktu bende arabayı hafif öne çektim bir daha da ses çıkmadı. Bakıyorum her gün bu lastikleri kendine iki arabalık yer ayırmak için koyuyor oraya. Bu durumda ne yapmak lazım. Bu arada lastik koyduğu yerde apartman girişi falan yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.