Şimdi Ara

Garajda yangın çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara nın elvankent semtinde oturuyorum. Yan binamızın garajında lgp li araç patladı ve 3 araba hurda şuan. İtfaiye felan geldi ama daha müdahale etmiyorlar neden etmiyolar hala anlamış değilim gerçi. 1 saattir takılıyorlar öyle.

• Ve sen buraya giriyorsun bize bu bulgiyi aktarıyorsun?Hemen itfaiye helikopteri araçlarını size yönlendirdim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeşim çok iyi yapmışsın bekliyoruz 70 kişi helikopterleri
  • Yeniden patlama ihtimaline karşı ellemiyolardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • angaradtcf A kullanıcısına yanıt
    1 2 kez baya sesli patlama gibi şeyler oldu içerde sanırım. yemedi içeri bakmak inşallah bir şey olmaz evlere
  • Eğer garaj kapalı garaj ise müdahale etmemeleri normal, bildiğimiz su ile bu tarz yangınlara müdahale edemezsin ki kapalı yerlerde yangına körükle gitmek olur bu. Eğer kapalı mekanı deldiğin hava aldığı anda içeri giren oksijenin patlama ihtimali ve ateşi arttırma ihtimali var. Ayrıca da müdahale su ile olursa içerdeki yüksek ısıdan zaten suyun büyük bir kısmı buhar olacak ve yine oksijen patlaması meydana gelir. Bu nedenle kuru kimyevi toz ile müdahale etme şansları var fakat kapalı mekanı delip oksijen için kapı açmakta başka bir tehlike. O nedenle dışardan soğutma yaparlar ve kendi halinde kapalı mekanda oksijen azlığı yaşanana kadar yangının devam etmesine izin verirler. Oksijen tükenince zaten yangın sönecektir
  • _GX2_ _ kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkürler.
  • Elvankentin ne tarafında...
    Bide SS at
  • atakent mah. 1478 sokak şu an ss ile uğraşamam kardeşim kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.