Şimdi Ara

Garajdan çıkarken kapı altını vurduk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AliOzkanh

Servis kdv'siz 350 TL istiyor ve 3 gün arabayı bırak diyor
    sağlam bi ustaya götürüp orada mı yaptırsam acaba?? en fazla 250 TL Fiyat biçmişlerdi ve 1 gün içinde teslim demişti her yer...

aracınız sedefli renk ise bence yetkili servise gitmenizde fayda var. çünkü fabrika ortamında bile o renk tonunu tutturmak çok zor. bütçe ve zaman yönünden karar size ait.

• Öyle kullanın gitsin, ne zararı var.
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Abi bir haftalık araba daha 80 km de yoksa ben bunu sorun etmem ben bile dikkatli baktığımda görüyorum ama 1 haftalık araba olması koydu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Alev kırmızısı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AliOzkanh

Abi bir haftalık araba daha 80 km de yoksa ben bunu sorun etmem ben bile dikkatli baktığımda görüyorum ama 1 haftalık araba olması koydu bana

Adam 0 arabayı alıyor eve giderken yolda kaza yapıyor bu kadar takılma Allah aşkına gözünü seveyim yahu 1 haftalık yada 1 aylık ne olacak çarptığın yer zaten arabanın altı sokağa çık bir bak kaç tane arabanın orası düzgün kasisten geçmedin mi sen hiç ? kasisten geçerken sürtecek mecbur :) takma ciddiyim bak.
  • A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abi moral oldu yaptırmayacağım ama boya ile ilgili sorun yaşamam değil mi ileride

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.