Şimdi Ara

Garajdan çıkarken kapı altını vurduk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte bu yüzden alçak arabaları sevmem ,illa altı kenarı sürterrütuş boyası yapın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun . Kaskoyu hiç karıştırmayın zaten sanayi de en fazla 100 liraya bu işin içinden çıkarsanız ama yaptırmadan önce resmini çekinde yarın birgün satarken marşpiyel de boyaya bakar almak istemez falan elinizde kanıt olur . Birde sadece boyatsanız yeterli göçük de nazar boncuğu olsun .
  • Yahu nazardir olur oyle ne abartiyorsunuz ya. O zaman sifir almayin kardesim illa ki olacak. Gotur bi ustaya iki dk yapsin.

• geçmiş olsun i20 yere yakın bir araç
  • Geçmiş olsun.

Foruma fotoğraf koymuş muydunuz?
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Forum da lanet var diye koymadım ama yine olan oldu artık sağlık olsun ustaya götürdüm 150 dedi yarın servise sorcam

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam. Bu arada usta 150 tl istedi çekme boyamaya yarın servise götüreceğim kaskoya vermeyeceğim yarın öbür gün satmak istesem kayıtlarda boya gözükür mü? Bilgim olmadığı için soruyorum.

• AliOzkanh kullanıcısına yanıt
    eğer kasko üzerinden ödeme yapılmadıysa gözükmüyor diye biliyorum . Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirler . Biz konuya cevap vererek konuyu yukarıda tutalım . Fiyat biraz fazla olmuş gibi pazarlık yapmaya çalış .
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Abi 3 4 yere sordum bir kişi 150 dedi diğerleri 300 350 dedi

• kaskonuzun mini onarim hizmeti varsa yaptirin.

ornegin benim kasko groupama benim kaskoma ucretsiz mini onarim hizmeti var :) (belirli olculer dahilinde)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Benimde groupama hocam fakat kayıtlara geçmesini istemiyorum

• Şu kadarcık şeyi kafaya takan adamdan korkarım ben kusura bakma ilk araba öğrenirken çamurlulardan debriyaja kadar bir sürü sorun yaşadım ne olacak o kadarcık şeyden kalsın. Yaptırcan belki 2-3 ay sonra tümsekten geçerken altını vurucan takma.

• Ciddi bir şey yok hocam. Pasta cila herşeyi halleder. Geçmiş olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliOzkanh

Benimde groupama hocam fakat kayıtlara geçmesini istemiyorum

kafaya takılacak kadar büyük bir şey değil bence ama yinede siz bilirsiniz.

kayıtlara işlenip işlenmediğini bilmiyorum.

http://www.groupama.com.tr/content.aspx?Id=742&ParentId=120&S=True#y

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.
    İşi iyi bilen bir kaportacı eskisi gibi yapar orayı.
    Kaskonuzda mini onarım hakkı varsa o da kullanılabilir ama bence gerek yok.
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Hocam en iyisi kasko ama gel gör ki satmaya kalksam bunun için fiyat kırmak isterler diye korkuyorum

• AliOzkanh kullanıcısına yanıt
    çok kafaya takmayacaksaniz bence hemen yaptırmayın. Sizin ve ailenizin ilk araba tecrübesi ise bir süre daha bekleyin. Çünkü bu tip noktalar darbeye çok maruz kalan yerler. Büyük ihtimalle rötuş yapılmaz düzeltilip komple boyanması lazım. Yetkili serviste 300 ila 500 TL arası bir masraf çıkabilir. Tekrardan geçmiş olsun.

• sanayide iyi bir ustaya yaptırın marşpiyel dediğiniz nedir hiçbişey değil hallederler hiç kasko yetkili servis falan uğraşmayın

marşpiyelde 6-7 cm azıcık boya var diye araba alırken sıkıntı yapacak adama da araba satmayın, yarın öbürgün araba da koku var diyip bile arıza yapar...sıkıntı edicek değer düşücek birşey yok, sahibinden deki ilanlarda bile boyalı değişen parça bölümünde marşpiyel yer almaz..helede küçücük birşey hiç dert etmeyin sanayide 1 günde hallederler orayı korkucak bişy yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknyldrm -- 22 Şubat 2016; 10:03:23 >
  • Servis kdv'siz 350 TL istiyor ve 3 gün arabayı bırak diyor
    sağlam bi ustaya götürüp orada mı yaptırsam acaba?? en fazla 250 TL Fiyat biçmişlerdi ve 1 gün içinde teslim demişti her yer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliOzkanh

Servis kdv'siz 350 TL istiyor ve 3 gün arabayı bırak diyor
    sağlam bi ustaya götürüp orada mı yaptırsam acaba?? en fazla 250 TL Fiyat biçmişlerdi ve 1 gün içinde teslim demişti her yer...

kardeş sen nie bu kadar takıntı yaptın onu anlamadım kapı altı orası bir şey olmaz yüksek kasislerden geçerken zaten yine sürtcen orayı. Bir şey olmaz öyle bin gez ilerde bir gün bakıma verdiğinde orasını da yaptırırsın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.