Şimdi Ara

Garanti 30 lira Bonus (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
19
Favori
27.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samil422

Bana da şimdi mail gelmiş yatırdık diye ,kontrol ettim dönem içine düşmemiş ama bonus miktarı 30 TL yükselmiş
    Bakayım dedim tekrar ama yok neyse dün gelen mailin screen ile birlikte tekrar kayıt açtırmıştım sonucu bekleyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkus76

Bunlar tamamen şaşırmış, ben işlemi money bonus ile yaptım 2 yıldır HGS hariç hiç kullanmadığım flexi bonusa yaptırmışlar, hemde 2 kez. Şimdi ben ne yapayım bunlara? Bir tanesi fazla olmuş desem ikisinide geri alıp beni ugrastirirlar mı acaba?

ez gitsin. zaten yanlışlık olduğunu anlarlarsa borçlandırıyorlar.

kampanya sayesinde kapıda ödemede artık hep telefon kullanır oldum.

• An itibarıyla yatmış

• Sonunda bana da yatmış dönem içinde gözükmüyor ama totalde yattığını anladım

• Hocam ne zaman kayıt açtırdınız?
    Ayrıca form mu doldurdunuz yoksa m.h lerin den mi?
    Benim 3.gün oldu hala bekliyorum da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygundur

Hocam ne zaman kayıt açtırdınız?
    Ayrıca form mu doldurdunuz yoksa m.h lerin den mi?
    Benim 3.gün oldu hala bekliyorum da :)
    5 Ekim de kayıt oluşturdum Garanti BBVA internet sitesindeki iletişim formundan 2 gün sonra sabah arayıp bilgi aldılar aynı gün mail geldi 8 Ekim tarihinde yatacaktır şeklinde dün yatmayınca tekrar gelen mailin ss ile birlikte kayıt oluşturdum bugün akşam saatlerinde yatmış

• Ya benden bonusu geri almışlar. Şaka mı yapıyor bu garanti?

• Arkadaşlar napıyonuz siz ya kaç gündür 30₺ için düştüğünüz hale uğraştığınız şeye bakın 🤦‍♂️

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Ya benden bonusu geri almışlar. Şaka mı yapıyor bu garanti?

Normalde yatan puanların skt si yok bir sorun olmuş olabilir

• Skt ile ilgili değil. Geri alım işlemi yapılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flexi ve money bonus vardi. 3 mobil ödemeyi yalnızca money bonus ile yaptım ancak 3 kampanyaya katılmayı flexiden de yapmıştım nolur nolmaz diye. her ikisine de 30 ar bonus yüklenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende simdi sans eseri gördüm. Hic bilgi gelmeyince demekki beceremedim dedim megerse 7 sinde yüklemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yumruyen kullanıcısına yanıt
    Bende de platinum ve flexi var. Sadece platinum dan katıldım. Sadece ona puan yattı.
    Bilseydim flexi ile de katilirdim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bir şey danışmak istiyorum.

Flash uygulamasında market giyim alışverişine bonus kampanyası var. Bu hafta 2 kez giyim alışverişi yaptım fakat kampanyayı yeni gördüm şimdi katılsam yaptığım alışverişler dahil olur mu? Flexi kart kullanıyorum ekstra 3,99 TL ücret kestiği için katılmayı deneyemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: juve212

Merhaba, bir şey danışmak istiyorum.

Flash uygulamasında market giyim alışverişine bonus kampanyası var. Bu hafta 2 kez giyim alışverişi yaptım fakat kampanyayı yeni gördüm şimdi katılsam yaptığım alışverişler dahil olur mu? Flexi kart kullanıyorum ekstra 3,99 TL ücret kestiği için katılmayı deneyemedim.

Eğer kampanyaya katılmadan alışverişi yaptıysanız saymaz çünkü Kampanyaya katıldıktan sonra alışverişi yapmanız lazım (Maximum da bu şart yok alışverişi yaptıktan sonra kampanyaya katilsanız bile sayaç işliyor)

• Teşekkürler. Peki katıldım diyelim sonradan iptal edip 3,99 TL ücreti geri alabiliyor muyum?

• O konu hakkında bilgim yok maalesef

• Bu ülkede mobil ödeme sıkıntı iş teknoloji mağazasında kasiyere mobil ödeme yapabiliyormuyuz dedim suratıma avam avam bakıp yapamıyoruz diyo ne diyim beceremiyolar baştan savıyolar

• kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt

Mobil ödeme demenize gerek yok nfc olan bir telefon kullanıyorsanız temassız ödeme yapacağım deyin, temassız ödeme olmayan yok gibi. Ama nfc yoksa QR kod ödeme konusunda haklısınız birçok POS desteklemiyor. Temassız ödeyeceğim deyip telefonla ödediğimi gören birkaç çalışanın onu nasıl yaptın diye sordukları oldu, o konuda haklısınız.

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Eylül sonu geldi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.