Şimdi Ara

Garanti 30 lira Bonus (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
19
Favori
27.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw zaten belliydi şartlarından alelacele sanki müdürün yaramaz çocuğu babasının koltuğuna oturup hazırlamış gibiydi 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bu sene 2 oldu puan yatmama olayi. Ebebek'ten sanal kart kullanarak yaptigim alisverisi saymamislardi. Neymis sanal kart dahildir yazmiyormus. Dedim dahil degildir de yazmiyor. Sanal kart zaten asil karta bagli. 50 bonusun uzerine orada yattilar. Simdi de 30.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet sayfasından veya telefondan şikayetleri yağdıralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Amuda kalkabilene 30 tl bonus yüklüyorlar.

Söylemiştim

• Garanti bebeVaya sakın güvenmeyin sakın ipiyle kuyuya inmeyin tavsiyem

bu kampanya ile ilgili değil ama garanti BaBeyVAy müşteri dostu değil: paragöz ; kan emici olmuş bunlar.olay şu:

geçen sene kazandığım otomatik fatura talimatları toplamda 100 bonusu 1 sene sonra sebebsiz geri alıp borç yansıtmışlerdı haksızlıkla. harcamam değil ki öde miyim asla. 6 aylıktı faura tutma ama halen ödeme talimatları da silinmiş değildi

bankanın her kanalından yaptığım görüşme ve yazışmalar sonuçsuz kalıp faiziyle ödetmeye çalıştıkları 106 tl.yi banka takip kuruluyla hergün 5-6 kez aranıp öde dediler icraya veririz dediler de

ben de baktım olmuyor BBDK ya e-devletten başvurdum şikayet ettim garranti Babeyvayı:

Hakkımı söke söke aldım .

Garanti teknik bir hata olmuş geri verdik borcunuz yok deyip kıvırdı ama kuru özür bile dilemediler. vay BaBeyVAy

• Daha öncede böyle bir kampanyada tongaya düşürüp yatırmamışlardı bu iki oldu. bulabilirsem yazacağım.

Gerçi bugüne kadar kazandığım bonuslar düşünülürse arada ben Garantiye bonus versem bile olacak Garanti 30 lira Bonus 

Garanti 30 lira Bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 7 Ekim 2020; 0:8:53 >
  • şimdi yatmış bana, herhangi bir talepte bulunmamıştım

• yozcaliskan kullanıcısına yanıt

acıklama olarak ne yazıyor bende katılmıstım ama gelen giden yok

• hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Garanti 30 lira Bonus

• hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Garanti 30 lira Bonus

• Hala gelen giden yok

• Ben 3 işlemi de garanti posundan ayrı ayrı işyerlerinden yaptım. Bana da bonus yüklenmemiş, bakalım müşteri hizmetleri ne bahane uyduracak.

• Bugün yatmış banada acele etmeyin bence herkese yatacak muhtemelen. Bende üye işyeri den yapmadım ama yatmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banada yatmadı, halbuki bütün şartları sağlamıştım

• Bana da yatmadı daha.

• BAŞKA BİR KAMPANYANIN BONUSU YATMIŞ OLMASIN? TEKRAR KONTROL EDER MİSİNİZ?

• Banada yatmış 30 tl

• Garanti 30 lira Bonus bu işte yatan bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aselsanci -- 7 Ekim 2020; 8:35:20 >
  • Beni de sabah aradılar açtırdığım kayıt için gönderdiğim ss leri görememişler ama kampanyayı sordular sonrasında ise inceleme yapacağını ve en geç bugün yarın geri dönüş olacağını söyledi bakalım yatiracaklar mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.