Şimdi Ara

Garanti 30 lira Bonus (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
19
Favori
27.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz bana da yatmamış, aksam 23 gibi arayalım millet müşteri hizmetlerini eğer yatmaz ise. Bir tepkimizi koyalım ,nedir yani tüm şartları sağladığımız halde neden yatmaz. Ama bekleyin gün içinde yatabilir . önceki mobil temassız kampanyaları da bugün yattı karıştırmayın,bana oradan 18 tl geldi :)

• belliydi yatmayacağı. illa bizi uğraştıracan garanti.

• itirazı nereden yapıyoruz? şikayetvar'a mı yazalım?

• katıl butonu çıkmayan kampanyada kampanyaya katılmadığım için puan yatmadığını söyleyen bir temsilci ile karşı karşıya kaldım!!!

• Arkadaşlar, 444033 aradım, Garanti çamura yatıyor. Garanti posu olmadığı için iki işlemi kampanyaya dahil etmemiş. Şimdi kayıt açtırıyorum.

Şartlarda Garanti posu olmalıdır diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 5 Ekim 2020; 17:8:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Arkadaşlar, 444033 aradım, Garanti çamura yatıyor. Garanti posu olmadığı için iki işlemi kampanyaya dahil etmemiş. Şimdi kayıt açtırıyorum.

Şartlarda Garanti posu olmalıdır diye bir şey yok.

Garanti BBVA sitesinden İletişim Formu var oraya kampanya ile ilgili ss ve 3 kez mobil ve ya QR ödeme yaptığınıza dair ss ile formu doldurun gönderin mh aramaya bence gerek yok (Ben A101 den yaptım 3 mobil ödeme ve Garanti posu idi kaldı ki böyle zorunluluk olmamasına rağmen bana da yatmadı)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben aradım şimdi kayıt oluşturdular 3 gün içerisinde doneceklermis

• Müşteri hizmetleri ısrar ile garanti post cihazı şartı var diyor bos yere aramayın iletisim formu doldurup yaptığım işlemler ve kampanya kurallarının ekran görüntüsünü gönderdim bakalim sonuc ne olucak

• bende aradım yarına kada yüklenmez ise tekrar arayın kampanya şartlarını yerine getirmişsiniz dediler

• Garanti 30 lira Bonus

Bana 2 Ekim'de yattı hemen harcadım. Hatta 2 Ekim'de toplamda 125 TL yattı

• quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

Bana 2 Ekim'de yattı hemen harcadım. Hatta 2 Ekim'de toplamda 125 TL yattı

Size gelen 30 tl Her ay olan kampanya

30 tl banada geldi her ayın 2 yatıyor.

Bu kampanya 5 ekimde bugun 30 tl gelmesi gerekiyordu

Garanti 30 lira Bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 5 Ekim 2020; 21:44:42 >

• çamura yatıyorlar. biri kampanyayı bulamıyor. biri ödemeyi yanlış yaptın diyor. biri garanti posu olmak zorunda diyor. biri sektör kodu kabul edilmemiş. bilmem ne . her aradığımda farklı sebep :) kayıta oluşturmuyorlar malesef

• Ne oldu yar ne oldu bize 😂 ben qr ödeme falan yapmadım baktım kimse saymadı saymadı mesajları bolca var hiç bi taraflarımı kaldırıp markete gitmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • keleğe geldikk

garanti BBVAya yakıştıramadım

• müşteri hizmetleri uğraştırıyor ama kayıt açtırın. yok farklı gün farklı üye iş yerimi. yok 3 kereden 3 kere toplam 9 kez yapmalıydınız. şartlarda böyle bir ibare yok zaten. kabul etti sağlamışsınız şartları diye. kayıt açtırdım. çakallık yapıyor garanti.

• kampanya metin yazarını kovardım işten. Aradım garanti posu şartı yok zaten dedi. 28inde aradığımda garanti pos zorunlu değildir yazmadığı sürece zorunlu demektir demişti oysaki. Müşteri hizmetlerinin başındaki arkadaş saldım çayıra mevlam kayıra eğitim veriyor demekki.

3 kampanyaya katılıp 3 kez garanti poslarından mobil ödeme yapmama rağmen yatmadı. kayıt açtılar 3 gün içinde dönüş olacakmış.

• kimseye puan yatmayan kampanya yapmışlar :)

• İşin ilginç tarafı o kadar kişiden hickimse şartları beceripte doğru şekilde yapamamış halbuki o kadar kişi bütün olasılıkları denedi ama hickimse puan kazanamadi

• Benimki garanti poşu yine yatmadı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.