Şimdi Ara

Garanti 30 lira Bonus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
19
Favori
27.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herşey bizim güvenliğimiz için..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok market olur diye düşünüyorum
    Özellikle iPhone kullananlar için (QR ödemesi

• kampanya kredi kartina geliyor sanirim bende gözükmedi kredi kartı olan yakinimda gözüküyor

• costanT14 kullanıcısına yanıt
    Direk marketten yapıver qr ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yozcaliskan kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar para veriyoruz dişimizden tırnağımızdan arttırarak, güvenliğimizi donanımı uygulamayı vs neyse kapatarak sağlayamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 bilinmeyenli denklemi çözmek daha kolay.Şartları forumdaki 30 kişi anlayamadı.Bence müşteri temsilcisine sorsak oda anlamaz.
  • Bu kampanyayı başarıyla tamamlayan arkadaşlarımız var mı?
    Nasıl yaptıklarını yazarlarsa iyi olur.
  • yöntem belli,kampanyaya katıl,sonra ayrıca aslında 2 ama fazladan bir tane daha ekleyip 3 kampanyaya katıl ,butona bas yani,sonra 3 ayrı QR ve 3 ayrı mobil temassız ödeme yap sonra otur bekle

ancak şöyle bir ihtimal de var zayıf da olsa.diğer 3 kampanyaya katıl diyor ya ,onların şartlarını da yerine getirip tamamla demek istemiş olabilir ama metinden bunu çıkartamayız normal okuyucu olarak. biz sadece böyle bir çakallık yapmıs olabilme ihtimalini düşünüyoruz.

ayrıca garanti pos cihazı olması gerekmiyor ,tüm poslardan temassızı kabul ediyor

dip not: olayın asıl şurası sıkıntı,tüm şartları yerine getirsen de sistemde gözükmeyebilir ama sen endişelenme puanın yüklenecek diyor. bu çok saçma olmuş.Neden gözükmesin? diğer tüm katıldığım kampanyaların şartlarını yerine getirdiğimde gözüküyor harcamlarım ama bunda gözükmeyebilir. bu işte beni kıllandırdı.Böyle bir olayı ne duydum ne gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kan -- 28 Eylül 2020; 21:44:55 >

• Şartlar arasında şu yazıyor

“Kampanyadan kazanabilmek için 28-30 Eylül tarihleri arasında bu kampanyaya katılmış olmanız ve 28-30 Eylül tarihlerinde kampanyaya katıldıktan sonra toplamda en az 3 farklı kampanyaya katılmış olmanız veya en az 3 defa başarılı QR ile ödeme veya mobil ödeme işlemi gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir.
    *      Bu kampanyaya katılımınız da 3 kampanya katılım koşuluna sayılacaktır.”

Veya diyerek opsiyon sunuyor. Yani bu kampanyaya katılıp 3 QR ödeme yapmak yeterli anlaşılıyor.

• Kpss lisans paragraf sorusu mübarek

• Dh bile çözemedi bu kampanyayı

• elminster3535 kullanıcısına yanıt
    Yani hiç mobil ödeme yapmadan bu kampanyaya katılmak +1
    Buna katıldıktan sonra 2 kampanyaya daha katılmak yeterli
    Veya bu kampanyaya katıldıktan sonra 3 defa QR ödeme yeterli alt limti üst limit yok
    Veya bu kampanyaya katıldıktan sonra 3 defa mobil NFC ödeme yeterli.

Ben bunu anlıyorum aksini banka dahi iddia edemez

• 30 tl verecek beyin jimnsstigi yaptırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Hocam qr ile nerede işlem yaptınız.
    ödeme değil, kampanyaya katıldım.
  • Kafam yandı be,ne biçim kampanya yapmışlar
  • Burasi bu kampanyayi cozemediyse iddia ediyorum ülkede yüz kişi olmaz bundan faydalanan

• kampanyaya katılım butonu gözükmüyor bende nasıl çözebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyegen01

5 bilinmeyenli denklemi çözmek daha kolay.Şartları forumdaki 30 kişi anlayamadı.Bence müşteri temsilcisine sorsak oda anlamaz.
    Buradaki değil 30, 3 forumdaş çözemediyse müşteri hizmetlerindeki 30 temsilci çözemez
    Haziran veya temmuz ayında da buna benzer bir kampanya yapmışlardı, katıldıktan sonra ise silinmişti kampanya, bu da öyle ne idüğü belirsiz bir kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Bu iphone dan nefret etmeye başladım iphone x nfc var ama adam kullandırmıyor
    ios 14 ile nfc geldi vs diyorlardı ios 14'te nfc kullanımını açtılar mı bilen varmı?

• Kampanya açık aslında kampanya tarihi olan 28 30 eylül öncesi yapılan tüm islemler ( mobil ödeme qr odeme veya kampanyaya katilim) dikkate alinmayacakmiş. Kazanabilmek için ise 28 30 eylül arasında yapılan 3 mobil ödeme veya( 2sinden biri) 3 farklı kampanyaya katılım yaparsan puan kazanabilirsin diyor. Yani ya 3 mobil ödeme ya da 3 farklı kampanya ya katılım yapmak. Bu kampanya ya katılım 1 katılım olarak ekleniyormuş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.