|
Garanti - Aileni getir 50+50TL kazan (int/mobile 55+ yaşında aile daveti kamp.) (2. sayfa)
-
-
Boşuna hiç uğraşma hocam, vaktine yazık, en sonunda hesabın açılması için imzaya şubeye davet ediyorlar, e şubeye geleceksem görüntülü görüşmenin mantığı ne, şubede he 5 dk kalmışsın ha 10 dk, maksat hiç şubeye girmemek, papara gibi yapsalar ölürler sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçenlerde akbank hesabı açtırdım aynı şekilde. Kart geldi yanında sözleşme de geldi. İmzaladım gitti. Garanti mağaradan kafayı dışarı doğru uzatsa bi keşke. -
Hocam bizim burdaki sube merkez gorevi goruyor kalabalik ondan demistimquote:
Orijinalden alıntı: trak39Boşuna hiç uğraşma hocam, vaktine yazık, en sonunda hesabın açılması için imzaya şubeye davet ediyorlar, e şubeye geleceksem görüntülü görüşmenin mantığı ne, şubede he 5 dk kalmışsın ha 10 dk, maksat hiç şubeye girmemek, papara gibi yapsalar ölürler sanki
-
Hesabı olmayanlar birine açtırıp giriş yapsak olur mu?
Promosyon kodu geçersizdir diyor neden acaba
-
En büyük bankalar arasında Garanti en ilkel kalmış banka.
Acıyorum nasıl bu hale geldiler.
Maalesef bende de aynı. Acaba 6 aydan önce giriş yapıldığı içinmidir?
herkes aynı sorunu yaşıyor sanırımquote:
Orijinalden alıntı: TheEventMaalesef bende de aynı. Acaba 6 aydan önce giriş yapıldığı içinmidir?
ben şikayet oluşturdum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa ben dün kendim indirdim programı
-
Bende kayıt oluşturdum ama saçmalık kaydın sonucunu bizim arayarak öğrenmemiz bize geri dönüş yapmamaları
-
Sonuçtan haberdar ederseniz sevinirim. Bende Twitterdan yazdım ama daha dönüş yapılmadı.
annemin hesap vardı parolayı unuttuk kart da yok hatırlat deyince şubeye çağırıyor yine
Tabi ki hocam sizde geri dönüş alırsanız bana haber verirseniz sevinirim.
-
Hala aynı sorunu çözebilen oldumu acaba?
yazdık, cevap bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: TheEvent
Hala aynı sorunu çözebilen oldumu acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bir gelişme varmı? Bende hala kod hatası veriyor.
mail yazmış mıydınız hocam? aradılar, son 6 ayda giriş yapmışsınız dediler, babamın edevlete girerken bankacılık kullanmıştık, şansa bak ki onu kullanmışızquote:
Orijinalden alıntı: TheEvent
Herhangi bir gelişme varmı? Bende hala kod hatası veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X