Temel koşullar
|
Garanti - Aileni getir 50+50TL kazan (int/mobile 55+ yaşında aile daveti kamp.)
-
-
Internet şubeye giriş yapınca niye bu kadar mutlu oluyor bu bankalar? -
şubeye gitmeden hesap açılıyor mu acaba?
-
Garanti müşterisi değilse ne olacak
-
Bunu bende merak ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: maliyeci18
Internet şubeye giriş yapınca niye bu kadar mutlu oluyor bu bankalar?Aklıma bir ihtimal geliyor. İnsanların internet bankacılığına ayağı iyice alışsın, şubeye gelmesin. Böylece ileride personel sayısını azaltabilirler?
-
GARANTİ MUSTERISI DEGILSE UYGULAMAYI INDIRSE BILE GIRIS YAPAMAZ SANIRIM? BU DURUMDA ÖNCELIKLE GARANTIDEN HESAP ACMAK LAZIM SNAIRIM?
-
Yeni hesap açınca “son 6 ayda internet bankacılığına girmemiş” maddesini geçemeyebilir yeni hesap olduğu için. -
Kodu girince hatalı kod diyor. -
Anam ve babam için vadesiz hesap açmayı düşünüyorum.
Yaşlı insanları bu pandemide şubeye götürmek risk taşıdığı için evden internetten açılabilirmi veya kimliklerini alıp ben bankaya gitsem adlarına hesap açarlarmı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: economist52Anam ve babam için vadesiz hesap açmayı düşünüyorum.
Yaşlı insanları bu pandemide şubeye götürmek risk taşıdığı için evden internetten açılabilirmi veya kimliklerini alıp ben bankaya gitsem adlarına hesap açarlarmı?
boşuna bilgi kaptırmayın..olmuyor
emeklı maası tasımak ıcın 5 ay surundurduler
eve money bonus geldı sıfresı bıle yok kac aydır..subeye gelıp ımza atacaksın ılla
-
Ben daha önce yaptım bugün yatirdilar -
Takipte kalalım. -
Hocam her konuyu “takip” ediyorsunuz maşallah. -
Hocam önce takipte kalıyorum sakin bi zamanda da detaylı inceliyorum işime geliyorsa yapıyorum;) -
illa ki mobil uygulamadan mı davet edeceğiz. internet bnkacılığından olmuyor mu
-
Garanti Bankasının mağaradan adam çıkarma çalışmaları hızlanıyor , kasımda 6 aydır trendyoldan alışveriş yapmamış olanı arıyorlardı , aralıkta 6 aydır mobil şube kullanmayanı arıyorlar , gelecek ay nasıl bir arayışa girecekler aceba
-
promosyon kodu hatalı diyor, aynı durumu yaşayan var,mi ? -
Ilkdefa goruntulu kayitla musteri olsak olurmu -
quote:
Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE
Ilkdefa goruntulu kayitla musteri olsak olurmuBen görüntülü konuşarak bütün işlemleri yaptım, en sonunda müşteri temsilcisi 'son olarak imzanız kaldı, en yakın şubeye bekliyoruz' dedi, ben neler neler dedim hatırlamıyorum, böyle saçmalık mı olur düşünsenize
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aklıma bir ihtimal geliyor. İnsanların internet bankacılığına ayağı iyice alışsın, şubeye gelmesin. Böylece ileride personel sayısını azaltabilirler? |
Garanti Bankasının mağaradan adam çıkarma çalışmaları hızlanıyor , kasımda 6 aydır trendyoldan alışveriş yapmamış olanı arıyorlardı , aralıkta 6 aydır mobil şube kullanmayanı arıyorlar , gelecek ay nasıl bir arayışa girecekler aceba |
Hocam her konuyu “takip” ediyorsunuz maşallah.
|
Benzer içerikler
- vakıfbank platinum plus metal
- akbank otomatik ödeme talimatı kampanyası 1000 tl
- akbank artı para nedir
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- midas kampanya
- cyber monday
- letgo komisyon alıyor mu
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- bim yazıcı
- bim bot
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X