3,04 oranı 3,99 a yükselttiler.Sanırım bitti bu olay. |
Bildirim
3,04 oranı 3,99 a yükselttiler.Sanırım bitti bu olay. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sigortayı, poliçelerime girip cayma talebi oluşturuyosunuz 4 iş günü içinde hesabınıza iade oluyor, uğraştırmıyolar şuan 2 farklı kredinin sigorta iadesini aldım mart ayında |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tesekkur ederım hocam bılgı ıcın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne oldu acaba bende de en fazla 3 ay gözüküyor oran 3.69 olmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de 3 ay gözükmeye başladı iptal edip tekrar başvurdum yine durum aynı. Akbanka baktım orada taksit sayısında bir değişiklik yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bendede aynısı hocam bişey yaptınız mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
444 0 335 Kredi hattına başvurdum. Hallettik dediler ama halen aynı. İlk iş gününde şube çalışanı ile hallolabilecek sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Şikayet Başvuru ve Takibi kısmından başvuru yapmak gerekiyormuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 29 Mart 2025; 14:56:22 > |
tabi oranlar değişmezse o zamana kadar garantiye çok güven olmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |