Gün içinde kaç sefer değişti, 2,49 dan gitti, 3.69 şimdide 3,95 e çıktı |
Garanti Bankası 2,49 faizli 13-36 ay arası 50.000 kredi (kişiye özel olabilir) (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
oranlar güncellendi 2.49 bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanmiyorum dun baktim 3.60 civariydi bugun 2.49 verdi parayi nerede kullansak diye dusunurken ciktik girdik 3.64 cektiler
Sicak firsatti gorur gormez yapistirmak lazimdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
50 bin yani 1350 euro için kırk takla atıp soytarılığa işi vuranlarla çalışmayın.
Hocam ben krediyi kullandım ama avans hesap açmamıştım. Bu yeni açanlara özel bir kampanya mı, sizin daha önce avans hesabınız varmıydı ?
Yoktu yeni açıp denedim oldu. Yeni açanlara özel diye bir ibare görmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu sigortayı iptal etsem kredi faizi değişme gibi bir ihtimal var mı?
-
Hayir sabit faiz polikatsi uzerinden kullaniyorsunuz bddk sigorta zorunlu degil dedigi icin zaten mudahale edemezler. Ki bu onceden de boyle idi akilli bir vatandas onceden kredyi kullanip police iptali istiyor banka personli inatla yapmiyor durum mahkemeye gidince 2 3 yil suruyor sonunda bddk bu durumu engellemek icin karar aliyor :)
Rakam ve vade bilgisi neydi Hocam? Ben de girdim, ne denersem deneyeyim oran 4,40 görünüyor. Belli bir miktar ya da vadede mi oluyor acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredide maksimum 50 bin minimum 13 ay seçince 2.49 çıktı bende.
Avans hesapta sınır yoktu kaç limitin varsa o kadar 12 ayda 2.49 çıktı.
50 bin kredi 86 bin avans çektim 2.49 dan 4 oranlı kredilerim vardı onları kapattım hem de vadem uzamış oldu.
-
Kredi avansta cıkmadı bende nasıl oluyor tam olarak hocam . Kredı cıktı
Bu arada sigortayı sormussunuz iptal edebiliyorsunuz sonradan
-
Başvurular>kredi avans hesap> taksitli avans hesaba başvuruyoruz. Ne kadar limit verirse artık. Sonradan hesap ve kart bölümüne girip avans hesaba tıklıyoruz. Ordan taksitli avans hesaba tıklayıp kullanıyoruz.
-
Yılbaşından önce aramışlardı. 2.49"dan 13 ay 50.000 kredi icin görüşme sonlaninca geçerli değil dediler. Kabul edip çekmiştim
Dün baktığımda 2,49 veriyordu. Şimdi baktım 3,8 olmuş...
-
Sigorta iptali kaç güne olur 2 gün oldu cayma talebi girdim henüz bişey olmadı. Diğer bankalarda anında iptal oluyordu.
-
Arkadaşın biri 3 işgünü içinde sigorta iadesi aldığını belirtmişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende 3.99 cıkıyor . ozaman kredıyı kullanacagız artık kredı oranlarıda yuklmıs neyse kacırdık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 31 Ocak 2025; 12:32:10 > -
Teşekkürler, ben de o şekilde girmiştim. Oran 4,40 her türlü.
Fiba 3.19 veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X