Şimdi Ara

Garanti Bankası 2,49 faizli 13-36 ay arası 50.000 kredi (kişiye özel olabilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
27
Favori
18.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En mantıklı nasıl değerlendirilir sizce arkdaşlar

Garanti Bankası 2,49 faizli 13-36 ay arası 50.000 kredi (kişiye özel olabilir)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başvuruyu onayladim ama uygulama dondu yeniden girdim, devam eden basvurunuz var sms ile bilgi verilecek diye hata veriyor ne zaman bilgi veriliyor arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Parayı çektiniz velevki işi sağlama bağlayıp vadeli yaptınız. 13 ay için zarar yazacağı kesin. İhtiyaç varsa güzel oran ancak burdan kar ederim mantığı yanlış. 36 ay vadenin tartışması daha farklı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chessmania kullanıcısına yanıt

Bendede aynı hata var ve 3-4 gündür dönüş olmadı :/

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    36 ay için nasıl bir yorum yaparız hocam

• batarist B kullanıcısına yanıt
    O da benzeri hocam. Artısı nedir tabi kişisel fikrim. 3. Yıl ödenen taksitlerin parasal değer kaybetmesi. Yani bugünün 2000tl si 3. Yıl size belki 1500 tl gibi görünecektir. Nitekim 3 yıl sonra maaşınızda bugünkü rakamsal haliyle kalmayacaktır

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    Faizler bugünlerde yüksekken ve orta vadede düşmeye başlayacakken, 2-3 sene sonra da seçimler olacakken, neden 13 ay çekmek mantıklı değil hocam, yanlış mı hesap yapıyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı çekip ne yapacağız kar bırakacak yatırım görsem alırdım

• 13 aylık çekip faize koysak ne olur ki yıllık %30 yapıyor, şu an 45-48 civarı mevduat faizleri

• Çekmenin ne avantajı var şu anda ? Bu işlerden anlayan bir arkadaş açıklayabilir mi ?

• 2.49 oran bana da çıktı kullandım. Anlık merkez bankası faiz oranı %45. Yıl sonu maksimum beklenti 32 ye düşmesi, yani bu kredinin son taksitini yatırırken bankalar yeni 2.5 lu oranlara gelmiş olacak. Vade 1 yıl cıvarı olduğu sürece bu oranlar avantajlı.

• AhmetD* kullanıcısına yanıt

Iyi de 1 yila kadar bu kredi bitmis olur zaten. 1 yıl beklemek yerine bunu kullanıp yine cekmek daha mantikli.

• Gece gece 50binlik olduk sayenizde.

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Faizler düşeceği için zaten zarar edersin. Ayrıca her ay taksitini ödeyeceğin için yıllık maliyet daha fazla. Çekerken hesaplıyor, %48,11.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OHOHO -- 30 Ocak 2025; 7:29:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitli nakit avansı da kullanın arkadaşlar o krediden daha avantajlı sigorta ve kredi tahsis ücretiyle uğraşmazsınız bana 86 bin verdi. 175 bine kadar verebiliyor 12 taksitle.

• Sigortayı iptal etmek için uygulama üzerinden cayma talebi oluşturdum, bankayı ayrıca aramaya gerek var mı?

• Garanti bankasından kredi mi çekilir. Sakın bulaşmayın. 50 bin TL için üç dört kere bankaya gidersiniz. Teknoloji çağındayız. Başka bankada 2 dakikada uygulamadan 1 milyon çekiyorum bunlar yıllardır değişmedi. Maaş hesabı yüzünden mecbur kullanıyorum. İş değiştirince iptal edeceğim. Türkiye'nin en dandik bankası olabilir kredi konusunda.

• (50 bin tl - 14 ay) şeklinde başvurdum, sonuç olumlu ancak işlemin tamamlanması için şubeye çağırıyor.

50 bin tl için şubeye neden çağırılır ilginç.

• Sigorta primi yazan ücreti geri iade alabilirmiyiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.