Kac gun oldu iade gireli? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti Bankası 2,49 faizli 13-36 ay arası 50.000 kredi (kişiye özel olabilir) (9. sayfa)

-
-
Benim sigorta poliçeleri kısmında sigortam kaybolmuş. Yakında iadesi olur. Zaten karta 9 taksit yapmıştım benden çıkan bişey olmamıştı.
-
29 ocak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kredı kullandınızmı Acaba avans hesap 3.99 gorunuyor bende kredı kullandım ben
Bu arada hem kredı hemde avans hesap kullanan oldumu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 5 Şubat 2025; 13:49:37 > -
avans hesap açarken üstte yüzde 5 yazıyor, sizde 2,49 mu yazıyordu hocam?
-
Merhaba bende 2.49 üzerinden kredi çekmiştim hayat sigortalı olarak 20 ocakta çektim krediyi nasıl bir yol izlemeliyim sigorta primini geri almak için .
-
açtım yine yüzde 5 , neyse arada bakarım saolasın
-
Mobil uygulama üzerinden sigorta poliçerim adımından cayma talebi oluşturabilirsiniz.
prim bilgileri ve poliçe görünteleme çıkıyor sadece cayma talebi oluşturma kısmını bulamadım
-
altta yazi şekilde bakin sigortalar sigorta policelerim kısmından seçip en altta yazıya tıkla gecen hafta çekilen kredinin bugun iptali işlemden geçti 3 isgununde hesaba yatacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim iade yapılmış karta mesja geldi.
-
2.99 sunuyor şuanda. Yoklayın ihtiyacı olan faydalansın (13ay)
Bugün Sigorta poliçelerim kısmından poliçe gitmiş ama iadesi gelmedi 😃 başına gelen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende poliçe dün kayboldu ama hala gelen giden bir şey yok.
Beyler ben 7-8 ay önce 50.000 çekmiştim. Onun sigortasını da iptal edebiliyor muyum? Mobil Uygulama'da böyle bir seçenek yok, başka bir yolu var mı?
-
-
Kaç ay Seçtiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cayma hakkı 15 gün olması lazım. Onun için çıkmıyor olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X