Şimdi Ara

Garanti Bankası 2 Kredi Kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim bonus (gsbonus) kartim var. 3 aydan yüksek asgari yatirdigim için limit yükselteme yapamiyorum. o yüzden yeni kart talebinde bulundum bonus gold kart göndermisler(elime geçmedi hala) bugün gördüm ki limit ortak. yani hiç bir isime yaramiyor. limitler ayri ayri olacak zannettim. telefon alacagim acaba özel olarak limit yükseltimi yaparlar mi özel olarak gelir belgesiz. kart elime geçsin öyle arayacagim bankayi ama olmaz ise karti kullanmasam kart ücreti kesilir mi . sifre filan almadan dursa. yoksa kuryeden hiç teslim almadan göndersem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga68 -- 17 Eylül 2014; 19:05:38 >

• Aynı tuzağa ben düşmüştün....Mille ilgili bir kart vermişlerdi...1-2 yıl kullanmadım ..M.T. ısrarla ücretsiz demişti....

Ücret tahakkuk edince,bankayı terketmiştim.......
  • keşke başvuru yapmadan sorsaydınız garantide kaç tane kartınız olursa olsun limit ortaktır buna müşteri limiti diyorlar
    bu sebeple bir kart varken 2.kart mantıksızdır kargodan hiç almadan iptal ettirin. teslim alınca kartı kullanmasanız bile ücretler yansıtılır sonra iptal edecem diye epey uğraşırsınız.
  • ben banka degistirmeme ve butun kart borcunu pesin odememe ragmen yeni bankamda kredi kartimda limit çok dusuk. Eski bankam parasini odememe ragmen kartimi silmiyor yada kanunen belkide son odeme yapilana kadar silemiyorlar. Yani anlayacagin yeni çikan banka kanunlarina gore 10 kartinda olsa bir limitin var. oda her banka bunu goruyor.
  • 1 kart 1 aidat
    2 kart 2 aidat demektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradım iptal ettim. tek limit olunca bir anlamı olmuyor. limit yükseltme talebinde bulunacağım bakalım ne cevap verecekler.
  • insanların bilinçlenmesi için bazı tedbirler alınması gerekiyordu ama çok geç kalındı yüzbinlerce kişi kart tefecilerine bulaştı bu iş sektör haline de geldi
    el altından birçok leasing şirketi bile küçük il/ilçelerde bu işe girişti bu işi yapmak isteyen ama elinde hazırda parası olmayanlara kaynak aktardı
    hatta mobil pos cihazlarını bile bu leasing firmaları ayarladı karadeniz bölgesinde akdeniz-ege bölgelerindeki firmalardan gelen mobil pos cihazları havalarda dolanıyordu
    neyse konuyu pek dağıtmayayım insanların ayağını yorganına göre uzatması gerekiyor
    1000 tl ücret ile çalışanlar 10 tane kart çıkartıp 10,000 tl harcama gücüne erişiyordu kartları sonuna kadar harcayınca her ay asgariyi ödemeye mahkum oluyor,
    sadece 100 Tl harcama yapılsa bile her ay asgari ücret ödeye ödeye bu borç 2-3 senede bile kapanmıyor yine borç kalıyor bunu tüketici dernekleri ispatlamıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı limit konusu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekstre sonu borcunuzun tamamını ödeyinceye kadar limit yükseltme talebiniz olumlu yanıt görmez
  • garanti'de limit sürekli artırım talebi diye bir şey var. ona başvurun. onlar uygun gördüklerinde limitinizi arttırırlar. zaten limit artırmaya bayılıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.