Şimdi Ara

PSN STORE KREDİ KARTI ÖDEME HATASI (GARANTİ BANKASI) ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben de bir çok gibi kredi kartı hatasıyla karşılaştım. Çözmek için girmediğim site okumadığım şey kalmadı ve kendi sorunumu çözdüm. Belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum.

ilk önce, ps4 ilk psn plus almak istediğimde kredi kartı geçersiz hatası aldım. bu işlemi ps4 üzerinden yapamaya çalışmıştım. olmayınca 14 günlük deneme plus üyeliğimi başlattım. sorunun çözümünü ararken,web browserdan yaparsam olacağı yazıyordu. Bende zaten 14 günlük üzcretsiz denemem var diye plus üyeliği değil de oyun alayım dedim. 3-4 tane oyun aldım. hiç bir sıkıntı olmadı.
    14 günün sonunda plus üyeliği almak istedim web browserdan ama yine en baştaki hatayı almaya başladım. artık ne plus üyeliği alabiliyordum ne de herhangi bir oyun.

sonra başladım adres olayına. kredi kartımdaki (ben bankamatik kartı kullanıyorum) yani hesabımdaki adresi birebir yazayım dedim. tüm kombinasyonları denedim. büyük-küçük harf,noklatalama işaretleri vs. ne yaptıysam olmadı.

bir de şöyle bir durum vardı. ben hesabıma kayıtlı 4-5 tane adres vardı ve ben en son ikameth adresimi kullanıyordum ve psn ödeme bilgilerine hep o adresi yazıyordum. 4-5 adres olmasının sebebi de eski iş yerlerim ve eski ev adreslerimden oluşmasıydı.

ben de ödeme işlemi sırasında psn nin adreslerim arasında seçim yapamadığını ve eşleştiremediğini düşünerek diğer tüm adresleri garanti bankasının internet sitesinden silmeye karar verdim. adreslerin 4 tanesini silebildim ama 5. adrese geldiğim zaman (bu ilk iş yeri ve bankaya kaydolan ilk adresti) banka silmeme izin vermedi. yani sonunda 2 adres kalmıştı hesabına ilişkili. birisi silemediğim en eski adres ve diğer hali hazırda en güncel ve kullandığım adres.

silemediğim ve ilk adresşm oldupu için acaba sony bu adresi mi görüyor dedim kendi kendime.

sonra ordaki adresi yazamaya karar verdim.

bankada ki adresim şu şekildeydi;

ADRES : YÜZÜNCÜYIL PARKI YANI NO:Z-4/5
    İLÇE : SALACAK
    İL : YOZGAT
    POSTA KODU : 45120
    ÜLKE : TÜRKİYE

PSN de ödeme işlemlerindeki kartımın adresini ve psn kullanıcı profilimdeki adresi birebir aynı ve şu şekilde yaptım. (o iki adresin tamamen aynı olması lazım bu arada)

ADRES : YUZUNCUYIL PARKI YANI NO Z 4 5
    İLÇE : SALACAK
    İL : YOZGAT
    POSTA KODU : 45120
    ÜLKE : TÜRKİYE

Kısaca adresi aynı şekilde yaptım ama türkçe karakter ve noktalama işareti kullanmadım.

bu şekilde direk ödemem yapabildim. umarım birilerinin işine yarar.

Not: Bu arada kredi kartı sahibi olarak adımı kredi kartında olduğu gibi aynen yazdım "LEVENT ÖZTÜRK" şeklinde

• Adres kısmı olayı tamamiyle şehir efsanesidir. Ben adres kısmına sadece tek harf A yazıyorum , posta kodunu da sallıyorum, direk alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık Adrese gerek yok ben açtığım tüm hesaplara sadece adres yazıp geçiyorum. Şehir ı de sallayıp plakası kaçsa atıyorum İstanbul mu 34000 yapıyorum kabul ediyor. Ödemede garanti sanal hesabımı kullanırım. Ps4 üstünden kabul etmiyor ama web sayfadan girip oyunu alıyorum. Deneme plus vs öyle hiç denemedim. Bu şekilde yaklaşık is 40 oyun aldım ayrı hesaplara hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Bankası Dolar Hesabı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.