10 - 31 Mart tarihleri arasında Paramatiklerden kart kullanmadan nakitle kontör yükleyin, 10 TL'ye 10, 20 TL'ye 20, 50 TL'ye 50 hediye kontör kazanın. Üstelik hediye kontörlerinizi her yöne kullanın.
Kampanyası üzerine atm den 30tlye 150 kontör yükledim.Ama burada 30tl ye hediye kontör yazmıyor.Şimdi hediye kontör verilmeyecekmi 150kontör yüklemeye??
Evet dostum maalesef kazanamayacaksın. Aveanın başka bir kampanyası vardı. kayıt yaz 2630a gönder ve 1-5 nisan arası 10tl hattına yüklensin diye. İnşallah o kampanyadan yararlanırsın. Ama 150kontöre karşılık bir hediye alamayacaksın.
onu yapmıştım da buradan da kazanırım diye garantiden yüklemiştim.Ne saçma bişey bu ya :S
ee adamlar ona göre kampanya yapıyor. Ben 150 yüklemiştim.
Avea'nın kampanyasına yüklemeden önce kayıt olduysan ikisindende kazanırsın dostum. Bende önce kayıt oldum kampanyaya sonra 250 kontör yükledim. Garantinin verdiği 50 liraya 50 kontör hemen yüklendi hattıma. Aveanınki de 1-5 Nisan arasında yüklenecek. 600 kontör de tarifem katkat kontörden geldi artık bu ay Avea sağolsun. Konuş da konuş!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme