Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.242
Cevap
237
Favori
551.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ben platinum kart kullanmadım amex olanı kullandım. ilk ekstre kesildi. yaptığım harcamayı mastercard platinyuma ekstrelendirmişler yani amexe ödeme yapamıyorum. normalde tek amexi kullandığım için diğerinin ücretini kesmeyin diyecektim fakat ödemeyi mastercard plat'a yapınca kartı kullanmış olmuyor muyuz aynı zamanda? ekstrede de toplam 368 tl kesilecektir gelecek ay bilginize yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigOTTOMAN1453

Şimdi arkadaşlar ben platinum kart kullanmadım amex olanı kullandım. ilk ekstre kesildi. yaptığım harcamayı mastercard platinyuma ekstrelendirmişler yani amexe ödeme yapamıyorum. normalde tek amexi kullandığım için diğerinin ücretini kesmeyin diyecektim fakat ödemeyi mastercard plat'a yapınca kartı kullanmış olmuyor muyuz aynı zamanda? ekstrede de toplam 368 tl kesilecektir gelecek ay bilginize yazmış.
    Tam emin değilim ama bildiğim kadarı ile aidat'dan kaçmak için sadece platiniumu kullanmak mümkünken sadece amex i kullanmak mümkün değil... Yani çift aidat ödeyeceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 13 Ocak 2019; 21:41:46 >
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Ne saçma yaa. Yüzde 50 mil fazlası demek yılda 50000 harcasam 25000 mil yapar o da 250 TL. Verdiklerini her türlü alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne saçma yaa. Yüzde 50 mil fazlası demek yılda 50000 harcasam 25000 mil yapar o da 250 TL. Verdiklerini her türlü alıyorlar.
    Daha öncede dediğim gibi aidat dan kurtulmadıkça kartın çok anlamı kalmıyor ama hesabınız yanlış 50.000 harcama HİÇ kampanyasız 500 lira getirir, kampanyalar böyle gider ise 50.000 harcamaya rahat 2500 lira yapılır...
    ben amex kullanınca gelecek fazla 250 tllik milden bahsettim hocam. düz karta 1 tl 1 mil amexe 1 tl 1.5 mil
  • quote:

ben amex kullanınca gelecek fazla 250 tllik milden bahsettim hocam. düz karta 1 tl 1 mil amexe 1 tl 1.5 mil
    Ben yanlış anladım :( amex i kullanmaya gerek yok ben taşımıyorum bile :)
  • Konu çok ölü belliki kart beklediği ilgiyi pek görmedi :) Yeni bir kampanya var sanırım ama şartları için aramak lazım mış... Arayan varsa haber versin...
    Ben aidat pazarlığı yapana kadar bekleyeceğim...

✈️ Shop&Fly [ANA KONU]
    Ben musteri hizmetlerinden teyit aldim amex sistemde ek kart olarak gozuktugu icin amex kart limiti nasil ana karta bagliysa harcamalar da ana karta bagli. Ek karti kullaninca otomatikman asil karti da kullanmis oluyorsunuz o yuzden her iki kartin aidati yansitiliyor. Gecmis olsun bundan sonra kart aidatini iade almaya calisin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvantalya

Ben musteri hizmetlerinden teyit aldim amex sistemde ek kart olarak gozuktugu icin amex kart limiti nasil ana karta bagliysa harcamalar da ana karta bagli. Ek karti kullaninca otomatikman asil karti da kullanmis oluyorsunuz o yuzden her iki kartin aidati yansitiliyor. Gecmis olsun bundan sonra kart aidatini iade almaya calisin..
    Bende aynı fikirdeyim @bigottoman1453 sormuştu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Konu çok ölü belliki kart beklediği ilgiyi pek görmedi :) Yeni bir kampanya var sanırım ama şartları için aramak lazım mış... Arayan varsa haber versin...
    Ben aidat pazarlığı yapana kadar bekleyeceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

Alıntıları Göster
    Hocam sorarsanız yazın
  • Yukarıda yazdığım harcama sözüne mil kampanyasının detaylarını öğredim. Harcama yapana iyi benim işime yaramaz...

Harcama sözü 5000-20000 lira arası vermek gerekiyor ve harcadığınız kadar HER AY mil yükleniyor, yani ayda 5000 lira harcayana 5000 mil veriyorlar.

Kötü tarafı en az 5000 lira ile başlaması ve eğer bir ay bile tutturamazsanız iptal olup verdiğini de geri alması. İptal şartları da bir garip, eğer 2 ay üst üstte tutturmazsanız kampanya iptal veya bir ay tutmadı ondan sonra tutar ise aylık ortalama 5000 lirayı geçmez ise yine iptal. Özetle 5000'i tutturamadığınız ayın eksiğini diğer ay tamamlamak gerekiyor yoksa kampanyadan atılıyor ve verdiklerini de geri alıyorlar...

En azından 5000 harcadığın ay 5000 mil tutmadığı ay vermeseler daha iyi olurmuş. Düzenli 5000 harcayacak olana da yılda 60000 (600 lira) fena sayılmaz...

Bu kadar çetrefilli kampanyayı sisteminde kullanıcınında takip etmesi çok zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 15 Ocak 2019; 2:15:14 >

• quote:

Yukarıda yazdığım harcama sözüne mil kampanyasının detaylarını öğredim. Harcama yapana iyi benim işime yaramaz...

Harcama sözü 5000-20000 lira arası vermek gerekiyor ve harcadığınız kadar HER AY mil yükleniyor, yani ayda 5000 lira harcayana 5000 mil veriyorlar.

Kötü tarafı en az 5000 lira ile başlaması ve eğer bir ay bile tutturamazsanız iptal olup verdiğini de geri alması. İptal şartları da bir garip, eğer 2 ay üst üstte tutturmazsanız kampanya iptal veya bir ay tutmadı ondan sonra tutar ise aylık ortalama 5000 lirayı geçmez ise yine iptal. Özetle 5000'i tutturamadığınız ayın eksiğini diğer ay tamamlamak gerekiyor yoksa kampanyadan atılıyor ve verdiklerini de geri alıyorlar...

En azından 5000 harcadığın ay 5000 mil tutmadığı ay vermeseler daha iyi olurmuş. Düzenli 5000 harcayacak olana da yılda 60000 (600 lira) fena sayılmaz...

Bu kadar çetrefilli kampanyayı sisteminde kullanıcınında takip etmesi çok zor...
    Tutturamadığın ay ceza yerine sadece ödül yüklememe yaparlarsa o zaman her ay 5000-50tl kampanya yapmış gibi oluyor banka yani bunun adı harcama sözü olmuyor.Gerçi TEB gibi örnekleri var ama yine de bankanın yaklaşımına yanlış diyemiyorum.

Onun dışında zaten Platinum Amex ile 5000 harcarsan 7500 civarnda mil kazanılır.Harcama sözünden de 5000 mil gelirse 125TL olur.SAdece seyahatte geçerli 125tl puan da çok çekici diyemem açıkçası.

• Müşteri hizmetlerinin bir şey bildiği yok. Ekrana bakıp orada ne yazıyorsa düz mantık yorumluyorlar. Yıllardır bu şekilde ödüyoruz diyoruz inanmıyorsunuz. Amex ek kart falan da değil ayrıca mh onu da bilmiyor. Bağlı kart diye geçiyor. Farklı şeyler bunlar. Sonuç olarak Sadece AMEX kartı kullanırsan onun ücretini alabilir banka diğerini alamaz. İlla bankadan teyit almak istiyorsan Garanti Haklı Müşteri hattını arayabilirsin. Oradakiler daha hakimler konuya. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 15 Ocak 2019; 9:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Tutturamadığın ay ceza yerine sadece ödül yüklememe yaparlarsa o zaman her ay 5000-50tl kampanya yapmış gibi oluyor banka yani bunun adı harcama sözü olmuyor.Gerçi TEB gibi örnekleri var ama yine de bankanın yaklaşımına yanlış diyemiyorum.

Onun dışında zaten Platinum Amex ile 5000 harcarsan 7500 civarnda mil kazanılır.Harcama sözünden de 5000 mil gelirse 125TL olur.SAdece seyahatte geçerli 125tl puan da çok çekici diyemem açıkçası.

Alıntıları Göster
    Yaklaşımı yanlış doğru tartışması değil de fazla zorlama bence... Akaryakıt kampanyaları gibi o kadar çok kriter var ki hepsine kafa yorarken harcanan glikoz verdiği puanı geçer...

Axses'in haracama sözünde chipparayı yıllık peşin veriyor, harcamanın tutmadığı ayda verilen chippara/12'yi geri alıyor... Shop&Fly da 6 ay tutturup 7. ay da tutturamazsanız bütün verdiklerini geri alıyorlar...

Onun dışında zaten Platinum Amex ile 5000 harcarsan 7500 civarnda mil kazanılır demişsiniz, bence 5000 e 125 kazanım iyi (sadece uçak için olsa da) ayrıca bu harcamalar diğer kampanyalar ile de birleşiyor. Mesela geçen ay bu 5000 lira içerisinde 500 liralık n11 siparişi olsa idi +10.000 mil, veya 150 lira üzeri 2 giyim kozmetik harcaması ve 200 üstü restoran harcaması da olsaydı (Toplam 1000 lira harcadık) +7000 mil den toplam 24500=245 lira + 125lira = 370Lira ederdi ki henüz 5000'in 1000 lirasını kampanyalı harcama ile doldurduk :)

Harcama yapana kart şu an (aidat hariç) gayet iyi ama bu şekilde uzun süre devam etmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 15 Ocak 2019; 10:18:28 >

Herhangi bir şeyi zorladığım yok.Kritiği zaten kendiniz yapmış ve başlatmışsınız.Zaten o şekilde yapan bankalar olduğunu söyledim her bankanın kendi yaklaşımı.Yazdığım mesaj gayet açık yeniden okuyabilirsiniz.
  • quote:

Herhangi bir şeyi zorladığım yok.Kritiği zaten kendiniz yapmış ve başlatmışsınız.Zaten o şekilde yapan bankalar olduğunu söyledim her bankanın kendi yaklaşımı.Yazdığım mesaj gayet açık yeniden okuyabilirsiniz.
    :) hocam siz değil bankanın kampanya şartları fazla zormala demek istedim, arıca ben bu kampanyaya katılmadım, ayda düzenli 5000 harcamam olmaz, limitim de yok zaten o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 15 Ocak 2019; 10:28:27 >
  • quote:

:) hocam siz değil bankanın kampanya şartları fazla zormala demek istedim, arıca ben bu kampanyaya katılmadım, ayda düzenli 5000 harcamam olmaz, limitim de yok zaten o kadar...

Alıntıları Göster
    Yanlış anlamışım kusurabakmayın.Şartları zorlama tabii ki katılıyorum.Kesinlikle bu harcama sözü olayına katılmamak gerekli. Finansbank'ın kartı çıksın ortalık kızışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Müşteri hizmetlerinin bir şey bildiği yok. Ekrana bakıp orada ne yazıyorsa düz mantık yorumluyorlar. Yıllardır bu şekilde ödüyoruz diyoruz inanmıyorsunuz. Amex ek kart falan da değil ayrıca mh onu da bilmiyor. Bağlı kart diye geçiyor. Farklı şeyler bunlar. Sonuç olarak Sadece AMEX kartı kullanırsan onun ücretini alabilir banka diğerini alamaz. İlla bankadan teyit almak istiyorsan Garanti Haklı Müşteri hattını arayabilirsin. Oradakiler daha hakimler konuya. Saygılar
    Daha öncede dediğim gibi emin değilim ama 2 ay kadar m&s ve amex kullanırken araştırmıştım o zaman da sadece amex kullanan iki kartında aidatını öder öngörüsü vardı... Amex ek kart değil bağlı kart ama tek başına kullanılmıyor. Amex'i iptal edip sadece mastercard ile yola devam etmek mümkünken tersi mümkün değil diye biliyorum... Ben kullanmadım kullananların hesap özetlerinden anlarız yakında...

• quote:

Yanlış anlamışım kusurabakmayın.Şartları zorlama tabii ki katılıyorum.Kesinlikle bu harcama sözü olayına katılmamak gerekli. Finansbank'ın kartı çıksın ortalık kızışır.

Alıntıları Göster
    Banaklım QNB Miles & Smiles nasıl olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 15 Ocak 2019; 10:36:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.