Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.246
Cevap
240
Favori
552.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

Hocam ben kullanma açısından kastetmedim, amex karttan da harcama yapsak MasterCard a atıyor ekstrede, buna istinaden dedim. Yani MasterCard kullanmasanızda kullanmış gibi algılayabilir sistem. Yine de sizin dediğiniz gibi olursa iyi olur. Eğer MasterCard kullanmayan arkadaşlara aidat yansımazsa, gelecek dönemlerden itibaren amex karta geçiş yaparız
    Dediğinizi anladım ama o durum sorun olmuyor, hesap özeti ortak olması önemli değil, milleri kullanırken amex'in bilgilerini girmeniz yeterli
  • Sömestr Kampanyası geldi. Toplamda 250 TL'lik oyuncak, kırtasiye ve elektronik harcama karşılığı 4000 mil. Bence gayet güzel kampanya. N11'den değerlendirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yutubcu

Sömestr Kampanyası geldi. Toplamda 250 TL'lik oyuncak, kırtasiye ve elektronik harcama karşılığı 4000 mil. Bence gayet güzel kampanya. N11'den değerlendirilebilir.
    n11'den istediğimizi alabiliyor muyuz?
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    evet, n11 elektronik kategorisinde geçiyor.
  • quote:

evet, n11 elektronik kategorisinde geçiyor.
    Çerez de alsak elektronik geçiyor :) Bu bizim için iyi umarım değişmez... Kampanya da fena değil ama keşke her 150 ye 200 olsaymış... 250 lira biraz yüksek kalmış...
  • Hocam miles smiles müşterisiyim bende 3 yıldır sen ne düşünüyosun bu karta geçilirmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacagri

Hocam miles smiles müşterisiyim bende 3 yıldır sen ne düşünüyosun bu karta geçilirmi?
    Hala miles&smiles kullanıyormusunuz hocam,oranlar bitti kampanya desen oda yok,1 ayda 800 tl birikti bende , 1000 tl üzeri biriktiren arkadaşlar var kart cıktıgından beri,şuan çok iyi gidiyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    3 5 bakmadan bende harcamaları sürekli yapıyorum milessmiles ta fırsatlar kaçmadan geçeyim o halde. Peki üyelik ücreti olayını nasıl çözdünüz hocam ? Ücret hemen yansıdımı iade ediyorlarmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacagri

3 5 bakmadan bende harcamaları sürekli yapıyorum milessmiles ta fırsatlar kaçmadan geçeyim o halde. Peki üyelik ücreti olayını nasıl çözdünüz hocam ? Ücret hemen yansıdımı iade ediyorlarmı?
    Banka beni aramıştı size özel üyelik ücretinin yarısını almayacagız dıye,bende hiç vermek ıstemıyorum dedım ücret gelınce ararsınız demıslerdi henüz 2. Ektra kesilmedi muhtemelen bunda gelecek arayıp ısterım muhtemelen kalma sözüne karsılık iade ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Çerez de alsak elektronik geçiyor :) Bu bizim için iyi umarım değişmez... Kampanya da fena değil ama keşke her 150 ye 200 olsaymış... 250 lira biraz yüksek kalmış...

Alıntıları Göster
    Hb ne geçiyor hocam bilginiz varmıdir

• quote:

Orijinalden alıntı: sadakte005

Hb ne geçiyor hocam bilginiz varmıdir

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum :( Normalde kampanyalarda ''çoklu ürün satan online alışveriş siteleri kampanyaya dahil değildir'' diyor... Hb ne diye geçiyor bilmiyorum ama n11 ne alırsanız alın elektrik diye geçiyor...
  • sadakte005 S kullanıcısına yanıt
    HB de elektronik diye biliyorum.
  • n11 den 7.500 mil kazanmıştık. bugün yatması gerekiyodu. yatmamış. yatan varmı sizde

• quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

n11 den 7.500 mil kazanmıştık. bugün yatması gerekiyodu. yatmamış. yatan varmı sizde
    Yatmadi

• quote:

HB de elektronik diye biliyorum.
    Denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

n11 den 7.500 mil kazanmıştık. bugün yatması gerekiyodu. yatmamış. yatan varmı sizde
    Yatmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Yatmadı

Alıntıları Göster
    24.00 itibariyle yatti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

24.00 itibariyle yatti..

Alıntıları Göster
    Evet yattı :)
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    10 Ocak'ta yaptığım alışverişte Elektronik olarak gözüküyor.
  • quote:

10 Ocak'ta yaptığım alışverişte Elektronik olarak gözüküyor.
    Aldığınız ürün elektronikmiydi? Birde extra mil kazanımı sağladınız mı? Karne 4000Mil için alışveriş yaparım eğer geçecek ise...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.