Cok tesekkurler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (305. sayfa)
-
-
Ne alaka bilmiyorum ama Yanına birşey eklersen geliyor dediler ben öyle yaptım geldi 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam shopandfly kullanmaya yeni başladım, milleri kullanirken katsayılı harcayabilecegimiz alanlar var mı yoksa her alanda 100 mil 1 TL mi oluyor?
Katsayı yok malesef
@iDoctor Hocam merhaba,
sizce şuan için hangi banka ile çalışmak mantıklı mil olarak ? Shop&Fly düşünüyorum ama emin olamıyorum. Wingsi iptal ettirdim. Akbank problemli bir banka izlenimi yaratıyor bende çünkü.
Maximiles Black için limit boşluğu yaratmam gerekiyor o da çok mümkün değil şuanda zaman lazım taksitler vs.
Ya da direkt normal mi kullanayım milsiz yardımcı olabilir misiniz rica etsem ?
-
Merhaba hocam, mil ya da kredi kartları bakımından hangi bankayı seçmeniz gerektiğini soruyorsanız ne yazık ki tüm bankalar hakkında bilgim yok, onun için her kartın ana konusunu ziyaret edip, gerekirse konu sahiplerine merak ettiklerinizi sormanızda fayda var.
Kartlardan bağımsız benim genel finansal tavsiyem seçtiğiniz bir banka ile ilişkilerinizi güzel tutun. İlgili bankada yükselmeye bakın (Özel Bankacılık vs.) çünkü siz ilişkilerinizi güzel tuttukça temsilcilerinizin ve bankanın size ayrıcalıklar sunması daha mümkün hale gelecektir.
Akbank konusunda haklısınız, banka kötülemek gibi olmasın ancak ben de kullanmazdım ki kullanmıyorum.
Kart konusuna geri dönecek olursak, öncelikle harcama alışkanlıklarınıza bakın çünkü atıyorum Shop&Fly'da aylık 30 kampanyadan yalnızca 1-2 tanesi sizin harcamalarınıza uyuyorsa bunun bir anlamı olmaz.
Lütfen bunu tam anlamıyla tavsiye olarak almayın, sadece kendi fikrimi beyan ediyorum sizi yanıltmak istemem çünkü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam genelde yurtiçi harcıyorsanız Vakıfbank platinium Plus metali tavsiye ederim kampanyaları genelde güzel seyahat hattında da puanları 2.5 ile çarparak kullanıyorsunuz.
Ama yurtdışı alışverişlere pek bir katkısı yok 25bine kadar %10 gibi bir ekstre indirimi vardı en son oda yılda 4 defa
Cevabınız değerli olup teşekkür ederim hocam öncelikle. Hangi kartın konusuna girsem herkes şikayetçi :) Bu yüzden acaba mil kartı değil de düz kart mı kullansam diye düşünmüyorum da değil. Aslında maximiles kullanacaktım ama iş bankası elini korkak alıştırıyor limit konusunda.
Garanti de limiti çok iyi verince shop&fly ya da düz platinum kullanayım dedim tabi ama yine de emin olamıyorum işte.
Harcamalardaki kampanyalarda ise akbank artık vasatın altına düşmeye başlamıştı. Tüm bankalar her harcamaya xx toplamda yy mil puan derken akbank her ikinci harcamaya gibi kampanyaları önüme sunuyordu.
Hatta Money Bonus kredi kartımda daha fazla bonus toplar olmuştum Akbank'a göre.
Finansal tavsiyeniz de çok doğru, aslında biraz da bu sebepten ciddi arayıştayım. O banka ile kaliteli ve uzun devam eden bir ilişki kurma arayışı. Şuan garantiye yakınım gibi duruyor vermiş olduğu 400.000Limit ile ana banka olabilmesi adına mantıklı gibi duruyor.
-
Aslında Vakıf çok ideal hocam lakin şartları şimdilik karşılamaz bende. Yani aslında 300.000 Limitli kartı verebilir ama benim tekrar garantide limit düşürüp oradan başvuru yapmak gibi sürece girmem gerekecek. Vermeyedebilir 300.000limit. Vermezse de o kartı vermiyor.
Kaldı ki benim bu zamana kadar vakıfbank ile ilişkim hiç olmadı. Bir hesabım dahi yok. Yoksa sundukları oldukça iyi gelmişti bu kartın bana ama banka olarak uzaktalar ne yazıkki.
-
Miller pazaramada kullanılabiliyormuş artık
Vakıf da çok rahat hemen limit açmıyor, kendi tecrübem bu yönde, ilk başta 25 bin tl limitli kart verip daha sonra 300 bin tl yükseltti. Garantide limiti bıraktığınız an tekrar almak imkansız gibi bir şey
Hocam garanti 350 vermişti. Bir de flexiye başvurayım dedim. Referans kart istemedi başvururken ve de limiti 247 verdi bugün tüm kartlar 247ye düşürülmüş. 248 dahi yapmıyor artık en azından şimdilik 🤦🏻♂️
Selamlar, shop&fly visa ve american express var, yeni kullanmaya başladım. Sizler iki kartı sürekli taşıyor musunuz, sizler için american expressin bir avantajı oluyor mu ?
Merhaba hocam, öncelikle belirtmeliyim ki American Express olan Shop&Fly kartınızı kullanmadığınız sürece o kartın yıllık aidatını ödemezsiniz.
Shop&Fly American Express için her ay çeşitli farklı kampanyalar oluyor, ayrıca her harcamanızda ekstra daha fazla mil kazanmanızı sağlıyor.
İki kart taşımak cüzdan içinde kalabalık yarattığı ve bazı POS'larda American Express geçmediği için bazı müşteriler bu kartı kullanmamayı tercih edebiliyor.
(!) Platinum ya da ÖB Shop&Fly AMEX kartlara sunulan bazı restoranlarda %10 indirim ayrıcalığından yararlanabilmeniz için kartın fiziksel olarak POS cihazından geçmesi gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 27 Ekim 2024; 0:53:12 >
Ben iki kartıda kullandım ama dediğiniz gibi bazı poslarda QR ödeme olmadığını gördüm. Şimdilik ikisini kullanıp kazanım ve kampanyalara göre devam etsem iyi olacak gibi. Detaylı bilgilendirme için teşekkürler.
Arkadaşlar shop and fly için gelen mailde 1TLye 0.35mil demekte. Sitesinde ise 0.40mil yazıyor. Doğrusu hakkında bilgisi olan var mıdır.
https://www.shopandfly.com.tr/mil-programi/mil-kazanimi/alisverislerde-mil-kazanimi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, diğer sektör harcamaları 1 TL'ye 0,40 mil şeklinde kazanılmaktadır. Mail şablonunda yer alan bilgiyi güncellemeyi unutmuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 26 Ekim 2024; 17:24:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X