Temassiz mobil odeme S&F'da calismiyor, Bonusflas'taki mobil temassiz odeme menusunde de yer almiyor. Yillar once sormustum neden yok diye, simdi hatirlamakta bile zorlandigim sacma sapan bir cevap vermislerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (306. sayfa)
-
-
amazon prime ödemesi ve hepsipay ödemelerine mil vermedi bendede. cüzdan ödemesi olarak algılıyor sanırım. papara ile harcamalara da vermiyor.
-
-
Bu kart bitmiş ben kapatıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru hocam çok haklısınız ilgili bilgiyi kaldırdım, uyarı için teşekkür ederim.
Üç farklı kart konusu yönetince kafam gidiyor bazen, ama yazdıklarımı okuyup uyaran birilerinin olduğunu görmek sevindirici :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti Bankası’ndan yeni kart başvurusu yapmak istediğinizde bu kartı artık listede en sona atıyor normalde bonus‘un arkasından shop fly gelirdi
Rica ederim.
M&S'da mobil temassiz odeme varken neden S&F'da yok anlasilabilir gibi degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu kartı yeni aldım, sadece amerikan expressi kullanıp visa kartı hiç kullanmazsam ikisi için de mi aidat öderim yoksa yalnızca american express için mi bilen var mı acaba?
Ana kartınız visa & mastercard olacağı için onun aidatını her türlü ödüyorsunuz. Ancak American Express kullanmaz visa kullanırsanız sadece visa ödersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bildiğimiz online alışveriş sitesi pazarama da mil ile ödememi yapılabiliyormuş ?
-
Pazaramada mil ile öde seçeneği var.
-
sanal kartı girincede ödeme yapabiliyormuyuz mil ile
-
Evet, Shop&Fly Sanal Mastercard/VISA ile de millerinizi kullanabilirsiniz. American Express henüz Pazarama'da geçmediği için onu kullanamazsınız.
Benim kartta bir sorun mu var anlamadım. Ben de sf kartı girince puan ile öde seçeneği geliyor mil ile değil. Öyle olunca da 0 tl bonus yazıyor. Miller listelenmiyor.
-
-
Maalesef listelenmiyor. İOS uygulaması ve web’den denedim. Dediğiniz gibi bir iletişim kurayım. Teşekkürler
Bende şimdi denedim hem normal sf hem de amex pazaramada mil ile öde seçeneği ile çıktı.
Benim kartı bir şekilde sf olarak algılamıyor. Klasik bonus puan kullan seçeneği çıkıyor. Bir kayıt açayım. Teşekkürler herkese
-
hepsiburada market olarak mı geçiyor , benim işlem market diye geçti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X