Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.127
Cevap
232
Favori
543.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Temassiz mobil odeme S&F'da calismiyor, Bonusflas'taki mobil temassiz odeme menusunde de yer almiyor. Yillar once sormustum neden yok diye, simdi hatirlamakta bile zorlandigim sacma sapan bir cevap vermislerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihgs kullanıcısına yanıt

amazon prime ödemesi ve hepsipay ödemelerine mil vermedi bendede. cüzdan ödemesi olarak algılıyor sanırım. papara ile harcamalara da vermiyor.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    O zaman hepsiburada alışverişinde bu milleride mi vermeyecek ? Cüzdan olsa 0 mil vermesi lazım bana 2 mil vermiş, şaka yapmış :)

✈️ Shop&Fly [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kart bitmiş ben kapatıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rothloriel R kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam çok haklısınız ilgili bilgiyi kaldırdım, uyarı için teşekkür ederim.

Üç farklı kart konusu yönetince kafam gidiyor bazen, ama yazdıklarımı okuyup uyaran birilerinin olduğunu görmek sevindirici :)

• FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt
    Garanti Bankası’ndan yeni kart başvurusu yapmak istediğinizde bu kartı artık listede en sona atıyor normalde bonus‘un arkasından shop fly gelirdi

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

M&S'da mobil temassiz odeme varken neden S&F'da yok anlasilabilir gibi degil.

• Ben bu kartı yeni aldım, sadece amerikan expressi kullanıp visa kartı hiç kullanmazsam ikisi için de mi aidat öderim yoksa yalnızca american express için mi bilen var mı acaba?

• Profesyonel Okur kullanıcısına yanıt

Ana kartınız visa & mastercard olacağı için onun aidatını her türlü ödüyorsunuz. Ancak American Express kullanmaz visa kullanırsanız sadece visa ödersiniz

• e_capkan kullanıcısına yanıt

bildiğimiz online alışveriş sitesi pazarama da mil ile ödememi yapılabiliyormuş ?

• Pazaramada mil ile öde seçeneği var.

• dksttmaz D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, ödeme aşamasında Shop&Fly kart bilgilerinizi girdikten sonra "Mil ile Ödeme Yapın" bölümünden kullanmak istediğiniz mil tutarını girerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

✈️ Shop&Fly [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 31 Ekim 2024; 14:46:35 >
  • sanal kartı girincede ödeme yapabiliyormuyuz mil ile

• dksttmaz D kullanıcısına yanıt
    Evet, Shop&Fly Sanal Mastercard/VISA ile de millerinizi kullanabilirsiniz. American Express henüz Pazarama'da geçmediği için onu kullanamazsınız.

Benim kartta bir sorun mu var anlamadım. Ben de sf kartı girince puan ile öde seçeneği geliyor mil ile değil. Öyle olunca da 0 tl bonus yazıyor. Miller listelenmiyor.

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Alt alta listeleniyor olması lazım, dikkatinizden kaçmış olabilir mi? Şayet hala listelenmiyorsa Pazarama ile iletişime geçebilirsiniz.

✈️ Shop&Fly [ANA KONU]

Maalesef listelenmiyor. İOS uygulaması ve web’den denedim. Dediğiniz gibi bir iletişim kurayım. Teşekkürler

• Bende şimdi denedim hem normal sf hem de amex pazaramada mil ile öde seçeneği ile çıktı.

• melihgs kullanıcısına yanıt

Benim kartı bir şekilde sf olarak algılamıyor. Klasik bonus puan kullan seçeneği çıkıyor. Bir kayıt açayım. Teşekkürler herkese

• hepsiburada market olarak mı geçiyor , benim işlem market diye geçti.

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.