Şimdi Ara

Garanti Bankası senden nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Heray kullandığım kredi kartını şubat ayında kullanmadım ve yıllık bedeli yapıştırdılar

Helal etmiyorum sana hakkımı inşallah batarsın iptal ettiricem kartı

• Sadece Garanti değil bütün bankalar yıllık ücret kestiler . Pireye kızıp yorganını yakma
  • onu bırak garanti ayrıca her bankada ücretsiz olan internet üzerinden yapılan havaleden bile komisyon tokatlıyor
  • garantiye
  • arkadaşlar bence ticari düşünün
  • Her banka aynı yaw...
  • Bende bir "garanti bankası mağduru" sayılırım... Geçen yaz "Tansaş’tan Bonus'la yapacağınız ikinci 60 YTL'lik harcamanıza, 14 ayar altın hediye!" şeklinde bir kampanyaları vardı...
    Ne varki 11 Haziran 2006'da Tansaş’ta Bonus kart ile yaptığım 60.89 YTL ve sonrasında 21 Haziran 2006'da Tansaş’ta 82.32 YTL'lik alışveriş sonrası vaat ettikleri 1 gr (!) altını istedim (her iki alışverişte kampanya süresi içinde ve aynı ekstre döneminde) ancak slipte görünmediği için veremeyiz dediler. Bunun üzerine kızıp aldığım tüm ürünleri iade ettim
    veeeee maceram başladı. O aykı ekstrede aynen söyle bir hesap dökümü:

21.06.2006 Tansaş-Balıkesir Balıkesir 0, 82 82, 32-
    21.06.2006 Altın kmp. Geri alım Balıkesir 82, 32-
    21.06.2006 Tansaş-Balıkesir Balıkesir -0, 82 82, 32+

Burada bankaya 82,32 YTL fazladan borçlu görünüyorum

Tabii sonrasında Haklı müşteri hattına, şikayetvar.com'a (şikayetNo:111138–106613) ve sanayii bakanlığı şikayet burosuna kadar yazdım ama sorun istediğim şekilde düzelmedi... Almadaığım alışverişin parası hesabımdan otomatik kesildi... Lafı daha fazla uzatmayalım en son Garantiye şu faksı çektim ve tüm ilişkimi kestim

3 aydır çözülmesi kolay maduriyetimi çözemeyip, daha da karmaşık hale getirmeyi başaran sizleri öncelikle tebrik ediyorum. Üç kuruş daha fazla kazanmak için mi, yoksa art niyetli çalışanlarınız olabileceği için mi nedendir bilinmez, aşağıda internet sitelerinde yayınlanan şikayetlerim bir türlü müşteri memnuniyeti yönünde çözüme kavuşmamıştır. En son kredi kartı hesabıma ek olarak vadesiz hesabımda soruna dahil edildi. Sonuç olarak benden izinsiz aldığınız paraları yerine bir türlü koyamadınız. Açıkçası bir şey kazandık diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bundan sonra yaklaşık 7 yıllık garanti bankası ile olan çalışmama son verip her fırsatta garanti bankasının karşısında olacağımı sizin bilmenizi istedim.

"www.antigaranti.com" diye de bir site var

• herkezde kart var herkeze kart veriolar elinize geldginde ses cikarmiosnz harciosnz sonra yakiniosnz bende bunu anlamiorm bilmiomsnz nasil bsy oldugunuda sonra yok kotu yok iptal etrcem birakin bizim halkmzda sorun var tabiki adamlar ticari dusuncek gayet normal madem ogle insanlar dikkat etcek ama etmio is sonraya kalio

ellerinize kart geldginde sesinz cikmio sonrasina yandm ali oluo
  • bende nefret ediyorum yıllık bedeli almalarından.Zaten kazanacağı parayı hesaptaki paramı işleterek zaten kazanıyorlar.Birde kart kullanım bedeli geliştirmişler.Bende hesapta para bırakmadım gerzekler şimdi bulurda keser parayı,o kartı ben atm den değil süper beyinlerinin 2 lobu arasından geçiririm ona kessinler komisyonu yüksek şerefliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 7 Mart 2007; 0:07:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

herkezde kart var herkeze kart veriolar elinize geldginde ses cikarmiosnz harciosnz sonra yakiniosnz bende bunu anlamiorm bilmiomsnz nasil bsy oldugunuda sonra yok kotu yok iptal etrcem birakin bizim halkmzda sorun var tabiki adamlar ticari dusuncek gayet normal madem ogle insanlar dikkat etcek ama etmio is sonraya kalio

ellerinize kart geldginde sesinz cikmio sonrasina yandm ali oluo

Ben kullanmasını eminim senden daha iyi biliyorumdur Benim 2 tane kredi kartım var ve düzenli olarak kullanıyorum hiç bir sorunum ve borcum yok... ayda 800-1200 ytl arası harcama yapıyorum

Benim derdim yıllık ücret adı altında topladıkları haksız kazanç

Kredi kartını elma şekeri gibi görüpte sevinenlerden ayrı tut ve yorumunu ona göre yap...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.