Hmm tamam hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti BBVA 1.99 Oran Taksitli Nakit Avans (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba arkadaşlar. Buradan görüp bonuş flash dan baktım 0 faizle 3 taksitle faydalandırdı beni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sürekli harcama yapıyorum, ama bana da 1,99'dan verdi. Bence kompleks bir algoritmayla bunun seçimini yapıyorlardır. Ekrana bakıp yahu bu zaten kullanıyor, geç bunu demiyorlardır herhalde
.
-
20.000 TL 0 faizle 3 ay taksitli faydalandık. ama parayı masrafsız çıkmanın bir yolunu bulamadım hesaptan
-
Kredi kartı mı gerekli. Bende böyle bir ekran yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi kartın yoksa neyle taksitli nakit avans çekeceksin? 🤣quote:
Orijinalden alıntı: kaptaninseyirdefteri
Kredi kartı mı gerekli. Bende böyle bir ekran yok
0 faiz çıkan arkadaşlar yakında mı müşteri oldular
-
kredi kartsız olmaz hocam
-
Sanal kart açmıştım , o kısımdan kullanabildim 25000 lira 3 taksit 1.99 orandan konuyu açana teşekkür ederim.
-
bana da atanmış, teşekkürler
-
bende gözükmüyor. arkadaşın amexinde bu fırsat var ama onda kredi kartında limit olmasına rağmen nakit avans limiti yok. limiti daha çok yükselttik ama nakit avans limiti değişmedi. çekemedik.
-
Arkadaşlar 1. taksiti hemen istiyor. Bunu ertelemenin yolu nedir? Ayrıca bana 0 faiz çıkmadı...
-
Orada yazan tarih taksit tarihini gösteriyor. Kredi kartı hesap kesimi sonrası ödeme ne zamansa ödeme tarihi de o zamandır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o çektiğin günü gösterir senin ekstre kesilince ödersin ek faiz gelmez yani örnek bugün kullandın karttan bugün çeker ay sonu ekstre ne yansır ödersin
Bende 5 cikti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de 5 çıktı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeşim ekstre kesildikten sonra kampanya devam ediyor muydu 😂
Evet çektim.
Bilgilendirme için teşekkürler dostum
Kampanya devam ediyor. Ekstrem kesildi ve ilk taksidi ödedim. Ödediğim taksit kadar limit açılıyor yine 1.99’dan. Herkesin bilgisine.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X