876 tl alışveriş -50 tl hepsiburada ayakkabı indirimi 250/50 (kişiye özel) -20 tl hepsiburada selfy kod indirimi 150/20 (uygulamada çalışıyor) 806 tl 6+2 taksit 75 tl %10 elektronik bonus 50 tl hepsiburada 500 tl üzeri alışveriş bonusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrkzEthem -- 13 Ekim 2020; 12:40:10 > |
Garanti Bonus ile Hepsiburada'da 75 Liraya Varan Hepsiburada Bonus (4. sayfa)
-
-
Hocam ben alışverişi yaptığım gün %10 a 75 TL sayacı işledi.Ama şuan da sayaçda ilerleme gözükmüyor.
Ayrıca Hepsiburadaya özel 75 TL kazanım sayacı hiç işlemedi.
Acaba bonus kullanım tarihi başlangıçlarında bonuslarım yatar mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ödemeyi garanti pay ile yaptım uygulama üzerinde bütün hepsi anında işledi +2 taksit , 75tl elektronik bonusu , 50 tl hepsiburada bonusu hatta 140 lira kart ücreti yansıtmışlar arayıp 9 ay kalma sözüne onuda iptal ettirdim. Müşteri hizmetleri ile iletişime geç
-
bu taksit işini nasıl halletin hocam bende yaptım ama taksit yapmadı tek çekim yaptım sarkızıdan dolayı. diğer kampanyaların hepsinden faydalandım taksit hariç.
-
e sarıkız ile hem hbden hem %10 kampanyasından 75'er toplamda 150 geldi. 40 dkda hesaba geçti, kendiliğinden 3 taksit yaptı. 75 lira daha düşük tutara bozdum. 75 cebe kaldı.
-
Detaylarda 100 Tl ve üzeri taksitli işlemler için +2 taksit geçerli peşin alışverişte yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrkzEthem -- 14 Ekim 2020; 10:16:30 > -
+2 taksit kampanyasında 6 takside kadar yazıyordu. Yani 8 taksit olmaması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: CrkzEthemÖdemeyi garanti pay ile yaptım uygulama üzerinde bütün hepsi anında işledi +2 taksit , 75tl elektronik bonusu , 50 tl hepsiburada bonusu hatta 140 lira kart ücreti yansıtmışlar arayıp 9 ay kalma sözüne onuda iptal ettirdim. Müşteri hizmetleri ile iletişime geç
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
bende tek çekim oldu,, provizyon dan çıkınca mı 3 taksit olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parçalı ödeme yaptım. Sipariş oluşmadı. İşin yoksa uğraş
-
Hocam 15 dakika sonra para iadesi geliyor.
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi iade oldu
-
Hocam rica ederim keyifli alışverişler.
sabah işledi sayaç...
-
quote:
Orijinalden alıntı: CrkzEthem876 tl alışveriş
-50 tl hepsiburada ayakkabı indirimi 250/50 (kişiye özel)
-20 tl hepsiburada selfy kod indirimi 150/20 (uygulamada çalışıyor)
806 tl 6+2 taksit
75 tl %10 elektronik bonus
50 tl hepsiburada 500 tl üzeri alışveriş bonusu
Avantajix’i unutmasan guzel kombo olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantipay ile hepsiburada sayacı anında işliyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam ben dün 3d ile ödeme yaptım bugün %10 ve Hepsiburada 75 kazanım gözüküyor.
-
Uygulama üzerinden alışveriş yapmassam 150/20 selfy kod çalışmıyordu o yüzden mecbur kaldık
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X