Xiaomi 13, 13, lite ve 13 pro fiyatlarında indirim + peşin fiyatına maximum kart ile 9,diğer kartlar ile 6 taksit imkanı var.
Kampanya 3 Mart'ta başlamış ama ben yeni fark ettim, konusu açıldı mı diye baktım göremedim. 60 katlarına 25'er lira indirim yapıyor, 120/50, 180/75 gibi. 245 liralık ürünü 145 liraya aldım. Bugüne özel ücretsiz teslimat da varmış, bölgesel mi bilmiyorum. Şampuan saç kremi vs ihtiyacı olan için güzel fırsat bence.
Ürün fiyatı markasına bakınca ve diğer sitelerle karşılaştırınca çok iyi ancak iyi midir değil midir araştırıp öyle alın bence.
En ucuz 918 lira civarı buldum diğer sitelerde. Termoslu, aroma seçenekli filan.
Bugüne özel kampanya var. Sepete 1 kg eklediğinizde %15 düşüp 79 liraya geliyor. Gramı ile oynarsanız düşmüyor.
Güzel fiyat bence.
Düzenleme:
Fiyat bölgeselmiş ama indirim her bölgede var yorum yapan arkadaşın verdiği bilgiye göre.
Hepsiexpress 100/25 indirim kodları
Hepsiexpress'te yapacağınız 100 lira üstüne 25 lira indirim uygulayan 2 kod var. Çok da sıcak değil ama işine yarayan olacaktır. Kodlar birleşmiyor.
SAADET25
ALEYNA25
Hepsiburada mobil uygulaması üzerinden girilen Hepsiexpress uygulaması 100 lira üzeri yemek ve market alışverişine 20 lira indirim veriyor.
Anladığım kadarıyla daha önce hepsiexpress üzerinden alışveriş yapmamış olma şartı aranıyor.
Ben çok alışveriş yaptığım için bende düşmedi. Hiç yapmamış olanlar deneyip yararlanabilir. Kod vs istemiyor diye düşünüyorum.
Konusu açıldı mı görmedim. Gerçekten çok iyi fiyat.
https://www.carrefoursa.com/gillette-fusion-proglide-yedek-tiras-bicagi-8-li-p-30142175
Bölgenizde Hepsiexpress varsa siparişi 100 ₺'ye tamamlayıp DANILO25 kodunu kullanarak 59-60 ₺ civarına mal edebilirsiniz.
|
Önerilerinizi istiyorum
|
|
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 276
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 28.383 (Bu ay: 252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 77 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar