Konusu açıldı mı görmedim. Gerçekten çok iyi fiyat. https://www.carrefoursa.com/gillette-fusion-proglide-yedek-tiras-bicagi-8-li-p-30142175 Bölgenizde Hepsiexpress varsa siparişi 100 ₺'ye tamamlayıp DANILO25 kodunu kullanarak 59-60 ₺ civarına mal edebilirsiniz. |
Gillette Fusion Proglide 8'li yedek 79,74 ₺ (Carrefoursa içerir)
-
-
Üye oluncaya kadar ürünü satışa kapattılar. Bende tam bunu arıyordum :(
-
Bölgenizde kalmamıştır, benim bölgemde hala var.
-
migrosta 2 gün önceye karar da bu fiyatlardaydi -
Hepsiburada efsane hesap ile 49₺, bir adet sipariş vereceğim şimdi
-
HB de bu fiyatlara yok. efsane hesap ne oluyo nasıl oluyo
-
Hepsiburada, hepsiexpres ile.
Mobil uygulamayı açınca sağ altta.
Carrefour altyapısı ile çalışıyor. Efsane hesap Hepsiburadadan belli bir tutar ve adette yapılan alişverillere göre veriliyor.
-
Mağazalarda da geçerli mi acaba
-
Süper fiyat hemen sipariş verdim teşekkürler
-
Bende indirimi düşmüyor hepsiexpress ilginç.Bölgede stok da var aslında.Teşekkürler bilgilendirmen için -
Benim şubede de %40 indirim görünmüyor traş ürünlerinde canlıdan yazdık bakalım düzelecek mi
Carrefour uygulamasında indirim görünüyor ama.. -
2017 eylülde 4lüsünü 38 liraya almışım. Halen bu jiletleri kullanıyordum.
şuan hepsiburadada aynı ürün 118,9 lira
hepsiexpress te
2lisi 40,74 yazıyor
4lüsü 74,34
8lisi 79,74
bencede cok uygun aslında ama alsam mı bilemedim, cok sık kullanmıyorum. Ama alırsam beni 5-6 sene götürür heralde.
-
Mağazada da geçerli şimdi aldım. İçerenköy carrefourdan.
@1800210022
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 20 Ekim 2020; 18:38:50 > -
Satışa kapalı -
Link atar mısın -
migrosta bu fiyat yoktu, hepsiburada dad 132.90.. aslında bıçak stok var ama yarın carrefour a gidip alayım sonuçta bozulmaz kokmaz 1 sene sonra da olsa kullanılır.
-
Çok makbule geçti. Eyvallah -
Ben girdim..8 li kalmamış.. 4lüsü var o da 74,34tl
-
arkonun yeni kullan at pro 3 bıçaklısını kullanıyorum bir haftadır. mach3'den geçtim. Boynum hep tahriş olurdu, bu yapmıyor ve gayet güzel tıraşı. Denemenizi öneririm. indirimle falan tanesi 2-3 liraya geliyor.
-
Benzer içerikler
- gnc migros yemek kodu
- a101 slazenger parfüm yorum
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- shell yağ değişimi
- tutaste parfüm
- letgo güvenli ödeme
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X