< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 22 Ekim 2020; 14:21:52 > |
Gillette Fusion Proglide 8'li yedek 79,74 ₺ (Carrefoursa içerir) (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: RealWorldRules
hocam tıraş sıklığınız nedir,birde bende proglide power var bu başlıklar sorun çıkarmaz herhalde, 1 başlık ortalama ne kadar gidiyor hocam ben pek sık kullanmıyorumda bunusenede 2-3 ay her gün. bir önceki mesajda aldıgım tarih 2017eylül yazıyor.
Halen 4ü halen kullanılabilir durumda bence tabi jilet harici diğer katmanlarda aşınma var.
Ben hor kullandım, yeri geldi makina gibi kullandığım oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 22 Ekim 2020; 14:27:25 > -
Yetişemedik
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arko varken gilette fazladan para vermem.Arkonun kalitesi yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim siparişi 2 kere uzatıp iptal ettiler çok sinir oldum kavga da ettim ama nafile
hocam almışken makineyi power olanını alsaydın keşke fiyat farkı çokmuydu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarı yarıyaydı fiyat çok farkı var mı? Ek ne yapıyor
Benimde iptal oldu siparişim. Stokta yokmuş. Temin edememisler. Yersen.. Bursa.
aman aman bi fark yok aslında sadece pil takılıyor düğmesine basınca titreşimli oluyor,normalde powersiz fusion ile aynı sanırım birde bıçaklardaki bi tarak değişikti tam bilmiyorum ama
Valla mach 3 turbo vardı bu fiyata kaçırmak istemeyince başlığıda aldım mecburen ikisini 90 tl ye geldi ürünlerde dün sabah geldi allahtan gayet başarılı imiş mach 3 turboya göre.
Acaba alsam mı diyenlere kesinlikle öneririm. Alın en kotu 1 tane deneyin. Cilt alıştı bir kere arko, mac3 falan hikaye.
mach 3 e gore cok iyi mach 3 de kullandim onu sollar,bence jiletli makinelerde en iyisi bu fusionlar
donilo25 gibi hepsiex den almak istersek kod var mı şu an?
-
Benim de Bursa
Ben sipariş geçtim şimdi hatta sepete atınca 63tl oldu, yani piyasanın yarı fiyatına denk geliyor getirmeyecekler diye düşünüyorum.
-
12 ye kadarmış indirim ya. daniloyla uğraşacaz diye kaçırdım ürünü. tam da ihtiyacım vardı. sağlık olsun ne deyim. tekrar kampanya gelir elbet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X