< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gillette Fusion Proglide 8'li yedek 79,74 ₺ (Carrefoursa içerir) (2. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mach 3 ile makine uyumu nedir? 12 13 yıldır Mach 3 kullandığım için bolca makine var. Kafa uyar mı?
-
Teşekkürler hemen aldım bir tane kod ile de bedavaya geldi neredeyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mach3 ve permatik söyledim bende indirim düşünce
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler bende aldım bir adet, ev adresinde yoktu adres değiştirip iş adresini yazınca ürün çıktı, ürünü bulamayan arkadaşlar adres değiştirebilir.
-
Mach 3'e uymaz maalesef.
-
Fazla alan varsa satmak ister mi? Migrosa 116 lira vermeyeyim boş yere.
Bu fiyattan tekrar alma durumu var mı hesabın acaba? Benim bölgede 80 tl mevcut ama 50 tl ye alsak fena olmaz 😁
Basınca titreşim veriyor, bir adet pille çalışıyor. O mu?
Hepsiexpress bölgesinde stoğu olanlar alsın,İçim Kaşar 600g da 9 lira en fazla 1 adet ekleniyor.
-
DANİLO25 100e 25 indirim kuponu kullanmayı unutmayın 😁
Başka kod var mı. Danilo25 bir defa kullanılıyor
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Beni de carrefour aradı. Ellerinde kalmadığını söyledi, 5 lisi varmış 125 Tl ye :). Sonra siparişimi kabul edip getirdiler.
-
evet turuncu ışık cıkıyor calısırken açma düğmesi yerinden
Az önce girdim 63 tl idi aldım hemen şimdi 79 olarak gözüküyor :)
-
Şimdi aradılar elimizde yok dediler siparişi iptal edeceğiz dediler. İptal etmeyin dedim acelem yok daha sonra gönderebilirsiniz dedim. O zaman yarına erteleyelim yarın bir daha haberleşelim dediler. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
-
-
Net bir dille sipariş verirken ürün vardı deyin.urunu istediğinizi söyleyin.stok var ama yok diyorlar.benide aradılar yerine 4 lu verelim dediler kabul etmedim...sonra yine aradılar.urunu başka mağazadan tedarik ettik yolluyoruz dediler
ürün tükenmiş gerçekten iyi fiyat. muadilleri 140tl bandında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X