Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 22 Haziran 2022; 22:9:16 >

• Sadece kredi kartları ile kampanyaya katılabiliyoruz galiba. Kredi kartı ile fatura ödendiği için faiz gibi bir şey alıyor. 5 fatura verdiğimizi düşünürsek ve her ay her fatura için 50 kuruş (bence daha fazla olur) faiz aldığını düşünürsek 12 ay sonunda zaten 30 TL'den fazlası faize/komisyona gitmiş oluyor :(

Ama illa ki işine yaracak olan vardır. Bilgilendirme için teşekkürler.

• 1 yıl için fatura başı maksimum 20tl az .
    kurtarmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kredi kartları ile kampanyaya katılabiliyoruz galiba. Kredi kartı ile fatura ödendiği için faiz gibi bir şey alıyor. 5 fatura verdiğimizi düşünürsek ve her ay her fatura için 50 kuruş (bence daha fazla olur) faiz aldığını düşünürsek 12 ay sonunda zaten 30 TL'den fazlası faize/komisyona gitmiş oluyor :(

Ama illa ki işine yaracak olan vardır. Bilgilendirme için teşekkürler.

• 1 yıl müşteriyi bağlamak nedir arkadaş. Yap 3 ay herkes senden ödesin faturasını. Bizimle deyıldın garantibbva

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl yapmayın. 1 yıl boyu aynı ev, telefon vs kullanacağımız garanti değilken böyle bir risk nasıl alalım.

• Migros kodu almak için Türk cell fatura ödeyeyim dedim 2 tl komisyon istedi vazgeçtim. otomati ktalimatta ücret almayacakmı şimdi bu ödemeden?

• Faiz alacaksa mantikli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Angelica kullanıcısına yanıt

Değil. Benzer kampanyayı zaman zaman yapı kredi de yapıyor. Ben zamanında katılmıştım, tüm faturalarım kredi kartında, ek ücret almıyor.

• Bu garantinin sağı solu belli olmaz. Otomatik ödeme talimatım yok ama az önce 6-7 fatura ödedim 35 lira civarı komisyon kesti. Daha çıkmamış 2 faturam var. Onlarla beraber 50 lira olur herhalde.

Böyle saçmalık mı olur. Kimi faturadan 3 lira kimisinden 8 lira komisyon alıyor.

Otomatik ödeme talimatı versem kimbilir ne kadar kesecek.

• Link varmı bende yok kampanya

• Aşırı kötü kampanya bence, yapı kredide de var 100tl veriyor ve hesaptan verilen faturalar da dahil ve hiç komisyon almıyor hesaptan olduğu için. Buna ek 6 ay boyunca kalması gerekiyor. Ben yapı krediciyim arkadaş bu durumda kimse kbsın bb garanti.

• Neredeyse 20 yıldır Cardfinans ile otomatik ödemede faturalarım. Hiç ücret komisyon faiz ödemediğim gibi yılda 30 TL 50 TL civarı TL puan çarpıyorum git gel taktiğiyle.

1 yıl talimat veriyorum sonra Ziraat yada Garantideki hesabıma geçirip talimat veriyorum,tekrar Cardfinans'da talimat kampanyası olunca tekrar oraya taşıyıp talimat veriyorum. Ücret yok,komisyon yok,faiz yok;hediye TL var.

Bonusü ve Garantiyi seviyorum,çok profesyoneller,çok da bonus kazanıp harcıyorum ama Kredi kartından fatura ödemelerinden ücret yada fark alıyor. Otomatik ödeme talimatı versen de alıyor. Yalnız,Garanti Bankası hesabından ödersen,hesabından otomatik ödeme talimatı verirsen ücret komisyon yok.

40 TL için uğraşmaya gerek yok diyenler olabilir,ev ekonomisini ilgilendiren markeyçt-mobil-banka vb vs bir çok konularda oradan buradan fırsat avantaj kovalaya kovalaya yılda 2Bin TL üstü kazanç sağlanıyor. Damlaya damlaya birikiyor.

• Valla bu sefer dikkatimi çekecek kadar komisyon aldı. Ödenecek tek faturam kaldı onuda yapıkredi world ile deneyeyim bakalım onda ne olacak. Olmadı dediğin gibi en kötü artık hesaptan öderim..

Ya da yine dediğin gibi otomatik ödeme kampanyası kovalarım.

• Mille birlesiyormu dicektm olmuyormus
  • ben 5 fatura verdim 1 kere otomatikten ödetin yeter anladınız siz onu  

• Garanti bunu devamlı yapıyor. Her fatura için Komisyon ve faiz alıyor..
  • Hemen iptal edip 1 sene sonra iade etmek de mantıklı. Faizsiz 100 bonus borç almak.

• Bir türlü TTNET faturamı tanımlayamadım otomatik ödemeye. Normal şekilde ödemeye çalışınca görünüyor fatura, fakat otomatik ödemeye tanımlamaya çalışırken hesap numarasının hatalı olduğunu söylüyor sistem..

Bu arada, Garanti Bankası birkaç sene önce benden puanı geri almıştı. Bir yıl dolduktan, hatta iki ay daha bekledikten sonra başka bankaya aktarmıştım faturalarımı. Eksi olarak yansıtmışlar ekstreye. Müşteri hizmetlerini arayınca, o takvim yılını tamamlamadan faturalarımı taşıdığım için puanın geri alındığını iddia etmişlerdi. Neyse ki daha üst düzey birine ulaşabildim de, derdimi anlatıp ikna edebildim sonradan.

• Aradım mh yi her faturada 1.59 faiz ne anladım bu ....şten 100 tl veriyo 120 olarak geri alıyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.