Sipariş iptal edip puanlara çökme peşinde olanlar yüzünden paracard dahil edilmemiş. Umarım böyle devam ederler. Adamlar Turkcell pasaj, chakra vs hangi kampanya olsa paracard ile suistimal peşindeler. |
Garanti Bonus tek seferde 3000 TL harcamaya 210 TL bonus verilecektir. (3. sayfa)
-
-
kampanyayı kütleten varsa yazabilir mi?
-
Hpaye yukte geciyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayın Hocam çok haklısınız suistimal edilirse zaten o suistimali edenler de kazanamaz ki iki yapar üç yapar beş yapar sonra herkes için kapanır yani oyunu kurallarıyla oynamak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon ne durumda öğrenebilen oldu mu alacağımı ordan alayım olursa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dahildir. Hediye kartı alın, dahil değilse yazılı şekilde mh bağlanıp hediye kartını iade edersiniz
Oldu dahilmiş teşekkür ederim
Siparişi iptal edip puanın kalmasını kovalayanlar mı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraly61 -- 21 Haziran 2024; 19:48:19 >
Paracardla suistimal nasıl oluyor ki? Sonuçta iptal işlemi gerçekleşti mi verdiği puanı borç yazar, hesaba para girince de tahsil eder. Yıllar önce 1 kere sürpriz bi puan verip, harcamamızı bekleyip sonra da hatalı verdik deyip hesaptaki bakiyeden/karttan nakit paradan çekip kendi bonus puanını nakite çevirmişti, bizlere de komisyon filan ödememişti :)) 15 sen filan oldu herhalde bak eski...
Hepsipay deneyen oldu mu arkadaşlar
arkadaş olumsuz dedi
-
Hepsiburada garantipay ile 3 ayrı karttan aldım puan kazandınız gelmedi normal alışveriş üstelik. Provizyondan dolayı mı bekliyor anlamadım. Harcama detayında hepsiburada/elektronik yazıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kazandıgınıza dair bildirimler anında geliyor.
E ticaretler geldi ama 210₺ olan gelmedi anlamadım ben de. Garantipay ile normal alışveriş yaptım. Alışveriş detayınızda ne yazıyor. Özelden atabilir misiniz hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon hediye karti ya da hepsipay yukleme dahil mi?
hocam yazmışlar az yukarda işte ??
-
Hocam amazon yapabilirsiniz sorun yok ama hapsipay olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 21 Haziran 2024; 21:27:5 >
Hepsiburadan alışveriş yaptım e ticaret sayaç işledi ama bu kampanya işlemedi. Aynı durumu yaşayan var mi
N11 den garantipay ile alışveriş yaptım. 3 sayaç ta işledi. Bilgilerinize
Hepsiburadadan alışveriş yaptım hiçbir sayaç işlemedi 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X