Şimdi Ara

Garanti Bonus tek seferde 3000 TL harcamaya 210 TL bonus verilecektir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
8
Favori
6.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *      21 Haziran’da bonus üye yerlerinde e-ticarete özel tüm sektörlerde tek seferde 3000 TL harcamaya 210 TL bonus verilecektir.

*      Kampanya 21 Haziran tarihinde 18:00-24:00 saatleri arasında 3000 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde geçerlidir.

*      Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 210 TL bonus kazanabilir.

*      Kampanya yurt içi işlemlerde geçerlidir.

• Konusunu görünce hiç itibar edilmez diye düşünmüştüm zira aynı banka 2 ay boyunca 750 tl ve üzeri harcamaya 150, garanti pay ile 200 lira bonus hediye ediyordu.. Buna rağmen 3000 tl gibi dewasa bir harcamaya rağmen hala daha bu kampanynın alıcısı bulunduğuna karşı şaşkınlık ifademe bu forumdaki hiçbir emoji tercüman olamaz...

• Haber için teşekkürler, saat aralığı olmasa daha iyi olurmuş.

• KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt

tuzak orda zaten geçen sefer düşmüştük

• Mantıklı kombolar gören var mı
  • Teşekkürler, kalın olarak da yazalım:

Kampanya 21 Haziran tarihinde 18:00-24:00 saatleri arasında 3000 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde geçerlidir.
  • link var mı? bonus flaş'ta göremedim ben
  • Ayrica 3000 elektronike 125 de var birlesirse 355 olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garanti Bonus  tek seferde 3000 TL harcamaya 210 TL bonus verilecektir.
  • Konusunu görünce hiç itibar edilmez diye düşünmüştüm zira aynı banka 2 ay boyunca 750 tl ve üzeri harcamaya 150, garanti pay ile 200 lira bonus hediye ediyordu.. Buna rağmen 3000 tl gibi dewasa bir harcamaya rağmen hala daha bu kampanynın alıcısı bulunduğuna karşı şaşkınlık ifademe bu forumdaki hiçbir emoji tercüman olamaz...

• Teşekkürler
  • sencerile kullanıcısına yanıt

Size Özel mi link var mı ?

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Burada mevzu tüm sektörlerin dahil olması, yakıt, sarı lira hepsini kapsıyor ama senin dediğin 750 harcamada böyle mi ?
  • Teşekkürler.
  • paşalı kullanıcısına yanıt
    Fiziki hariç, internet harcamaları diye belirtelim
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Kişiye ozelmis maalesef. Belki başkalarında da vardır

• Hepsipay i deneyecem. Atip ceksemde etkilenecek bir onceki kampanyam yok nasil olsa

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

Sonucunu yazarsanız sevinirim.

• Konu başlığına saat aralığı ve sadece internet harcamalarının dahil olduğu yazılırsa çok iyi olur.

• Üye iş yeri demiş bide amazon üye iş yeri mi ki
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.