* 21 Haziran’da bonus üye iş yerlerinde e-ticarete özel tüm sektörlerde tek seferde 3000 TL harcamaya 210 TL bonus verilecektir. * Kampanya 21 Haziran tarihinde 18:00-24:00 saatleri arasında 3000 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde geçerlidir. * Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 210 TL bonus kazanabilir. * Kampanya yurt içi işlemlerde geçerlidir. |
Garanti Bonus tek seferde 3000 TL harcamaya 210 TL bonus verilecektir.
-
-
Haber için teşekkürler, saat aralığı olmasa daha iyi olurmuş.
-
tuzak orda zaten geçen sefer düşmüştük
-
Mantıklı kombolar gören var mı -
Teşekkürler, kalın olarak da yazalım:
Kampanya 21 Haziran tarihinde 18:00-24:00 saatleri arasında 3000 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde geçerlidir. -
link var mı? bonus flaş'ta göremedim ben -
Ayrica 3000 elektronike 125 de var birlesirse 355 olur -
-
Konusunu görünce hiç itibar edilmez diye düşünmüştüm zira aynı banka 2 ay boyunca 750 tl ve üzeri harcamaya 150, garanti pay ile 200 lira bonus hediye ediyordu.. Buna rağmen 3000 tl gibi dewasa bir harcamaya rağmen hala daha bu kampanynın alıcısı bulunduğuna karşı şaşkınlık ifademe bu forumdaki hiçbir emoji tercüman olamaz...
-
Teşekkürler -
Size Özel mi link var mı ?
-
Burada mevzu tüm sektörlerin dahil olması, yakıt, sarı lira hepsini kapsıyor ama senin dediğin 750 harcamada böyle mi ? -
Teşekkürler. -
Fiziki hariç, internet harcamaları diye belirtelim -
Kişiye ozelmis maalesef. Belki başkalarında da vardır
-
Hepsipay i deneyecem. Atip ceksemde etkilenecek bir onceki kampanyam yok nasil olsa
-
Sonucunu yazarsanız sevinirim.
-
Konu başlığına saat aralığı ve sadece internet harcamalarının dahil olduğu yazılırsa çok iyi olur.
-
Üye iş yeri demiş bide amazon üye iş yeri mi ki
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konusunu görünce hiç itibar edilmez diye düşünmüştüm zira aynı banka 2 ay boyunca 750 tl ve üzeri harcamaya 150, garanti pay ile 200 lira bonus hediye ediyordu.. Buna rağmen 3000 tl gibi dewasa bir harcamaya rağmen hala daha bu kampanynın alıcısı bulunduğuna karşı şaşkınlık ifademe bu forumdaki hiçbir emoji tercüman olamaz... |
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- qnb 25 bin ödül
- ziraat bankası prestij kart
- katlanan chip para programı
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X