Şimdi Ara

garanti bonus trink kart iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben garanti bankasının maaş müşterisiyim, bunlardan geçen sene kredi kartı aldım ve maaş müşterisi oldugum için kart ücreti ödemeyeceğim söylendi fakat geçen ay kart ücreti kestiklerini farkettim numaralarını aradığımda ise firma muhasebecinizle görüşün gibi bir başından savma gerçekleştirdiler başına böyle bir durum gelen oldu mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Garanti Bonus Trink Kart İadesi Hakkında Bilgilendirme

Trink Kart Nedir?

Garanti Bonus Trink Kartı, Garanti BBVA'nın sunduğu bir sadakat programıdır. Bu kart, Garanti BBVA bankacılık ürünlerini kullandığınızda size puan kazandırır. Kazandığınız puanları, çeşitli ürün ve hizmetler için kullanabilirsiniz.

Garanti Bonus Trink Kart İadesi

Garanti Bonus Trink Kartı iadesi, kartınızı kullandığınızda harcamalarınızın belirli bir yüzdesinin iade edilmesi anlamına gelir. İade oranı, kartın türüne ve kullandığınız bankacılık ürünlerine bağlıdır.

• Kart Türüne Göre İade Oranları: Classic Trink Kartı %5, Gold Trink Kartı %7, Platinum Trink Kartı %10 iade oranına sahiptir.
    • Bankacılık Ürünlerine Göre İade Oranları: Garanti BBVA kredi kartı ile yapılan harcamalarda %5, Garanti BBVA banka hesabından yapılan EFT işlemlerinde %1 iade oranı uygulanır.

İade Süreci

Kazandığınız iadeler, her ayın sonunda Trink Kart hesabınıza yatırılır. İadeleri, banka hesabınıza aktarabilir veya Trink Kart ile alışverişlerde kullanabilirsiniz.

İade Etmeye Hak Kazanma Koşulları

Garanti Bonus Trink Kart iadesine hak kazanmak için aşağıdaki koşulları yerine getirmeniz gerekir:

• Kartınızın aktif olması
    • Kartınızla belirli bir tutarın üzerinde harcama yapmanız
    • Bankacılık ürünlerini düzenli olarak kullanmanız

Daha fazla bilgi için Garanti BBVA'nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.