Şimdi Ara

Bonus kart aidatı iadesinde kriter ne? Eylül 2022

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Eylül 2022 de 282 TL aidat geldi. Aradım 9 ay kapatmayın 150 TL bonus verelim dediler. Kabul etmedim. kapatın kartı dedim. 7 gün içinde kapanacak dediler ve 7. Gün sonunda kapattılar.

*Bunun üzerine Ben de garanti bankası vadesiz hesapta olan 5 adet faturanın otomatik ödemesini başka bankaya aktardım. Vadesiz hesaptaki tüm parayı çektim. Altın hesabını da altın 1.000 TL üzerine çıkınca bozdurup çekeceğim.

Kartı aktif kullanıyordum.5 adet faturanın otomatik ödeme talimatı vardı. Bankada altın hesabı vardı.. Neden tekrar aramadılar ve kart kapandı?

Bu arada Emekli maaşını taşıyan kişiler iki adet otomatik ödeme verirse ekstra 1500 TL bonus kazanıyor.

130 TL için müşteri kaybediyorlar, üstelik yeni müşteri için 1500 TL verirken?

Bu sorunun cevabını düşünüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yer_cekimi -- 19 Eylül 2022; 4:47:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi öyle düşünme, bir sen değilsin ki bonus kullanan senden daha fazla aktif kullanan olabilir, bankaya senden fazla para kazandıran olabilir.

Herkes için her yeni müşteri potansiyeldir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında bakarsanız bu yıllık kart iadesinin cılkı çıktı, bunun bir düzene sokulması gerekli.

Baktığınızda yasal olarak her müşteriye (ticari, öb hariç) eşit şekilde hizmet sunulmalı ancak bankalar gizli gizli müşterileri kategorize etmeye devam ediyor. Madem öyle o zaman banka içinde bir seviye sistemi olsun ve o seviyeye sunulan ayrıcalıklar belli olsun.

Atıyorum sizinle eşit mevduata, kart harcamasına vs. sahip birisine kart aidatı iade edilirken, size edilmiyor. İşte bu her müşteriye eşit hizmet vermekten çıkıyor.

Her şey şeffaf ve ayrıntılı olmalı. Kart aidat ücreti alıyorlar ama internete bir giriyorsunuz bir sürü müşteri aidat iadesi alıyor. Bu neye göre belirleniyor? Denetlemiyor mu?

En basitinden, sizin bankada milyon TL'niz olsun. Aidatlı bir kart aldınız diyelim. Aslında telefon ile arasanız aidatı iade etme ya da ödül verme ihtimalleri var ama siz aramadığınız için banka sizi hiç uyarmıyor. İşte bu iş'te bir saçmalık var, böyle bir hakkınız olduğu ya da olmadığı bilgisi size verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 19 Eylül 2022; 10:43:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.