< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
garanti bonus yıllık üyelik ücreti iadesi (24. sayfa)
-
-
Ben garantiyi 3-4 defa arıyorum hocam.İlk başta uğraştırıyorlar sonra tekrar arıyorum hep tamamını iptal ettirdim bu zamana kadar.
Teklifi kabul etmişsiniz bence geri iade olması zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar bu ay bonus kredi kartına aidat ücreti yansımış 580 tl civarı...aradım 9 ay kapatmama sözüne karşı karta bu miktarın iadesini aldım. Bilgi vermek istedim. Teşekkürler..
-
Garanti'den ilk kredi kartımı 1 yıl kart aidatı olmaması şeklinde yeni müşteri olarak Ocak 2024'te aldım. Daha sonra o kartı kapatarak Mart ayında yeni karta başvurdum. Mayıs ayında bu kartı da kapatarak yeni karta başvurdum. (Bu işlemleri troy-mc vs. değişimi için yaptım çünkü eski kartı yeni tipteki ile değiştiremiyorduk.) Temmuz ayında ise tarafıma daha önceden de birkaç kere attıkları "platinuma başvurun 1 yıl kart ücreti ödemeyin" cümlesine güvenerek son aldığım yani Mayıs ayında aldığım kartı platinum olarak yeniledim.
Şimdi işler şurada karışıyor:
1) Kart aidatı benden Ocak 2025te mi alınacak?
2) Her defasında kartı kapatıp yenisini açtığım için martta veya mayısta mı alınacak?
3) Gelen bildirime göre temmuz ayında mı alınacak?
Eğer Ocak ayında aidat keserlerse bildirim mesajının olduğundan bahsedip geri iade ya da genel olarak platinum karta iade alınabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X