Taksitli alışverişlerde de geçerli mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Taksitli alışverişlerde de geçerli mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada paracard sektörü ne diye geçiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşın bahsettiği konu ne acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 21 Kasım 2020; 21:48:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 21 Kasım 2020; 21:49:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende şaşırdım o yüzden sordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hepsiburada- ELektronik Amazon - hizmet yani hiçbirkampanyadan faydanamıyor? Trendyol - giyim GG , N11 - elektronik böyle midir? bu durumda 800/80+50 combosu var HB N11 için. GG'de bunalra ilaveten 25 daha var 800/ 80+50+25 değil mi? Başka? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 21 Kasım 2020; 22:25:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 21 Kasım 2020; 22:36:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar hocam yine katildik kampanyaya :) Hepsiburadadan işçilikli altın aldım 7+2 taksitte verdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Kasım 2020; 15:53:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |