Şimdi Ara

Garanti Bonus yüzde 10 puan kampanyasi Toplam 80 TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
26
Favori
28.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu hepsiburada’da yaptığımız alışverişte bonuslarımızı kullanamıyormuyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bonus ta 2 kampanya birleşiyor mu? hem garanti pay gittigidiyor kampanyası var. hemde e ticaret puan kampanyası var. iki kampanya birleşir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverine738

Arkadaşlar bu hepsiburada’da yaptığımız alışverişte bonuslarımızı kullanamıyormuyuz?

Kullanırsın, olması gerek. Bonus yüklenmiş mi karta? Garanti Uygulamada görünüyor.

Mobil uygulama yada websitede ayrı ayrı deneyin. 3D secure de etkiliyor olabilir. Kart bilgisi giri ne bonus bilgisi yazıyor altta

• quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

bonus ta 2 kampanya birleşiyor mu? hem garanti pay gittigidiyor kampanyası var. hemde e ticaret puan kampanyası var. iki kampanya birleşir mi

Kampanya koşullarına karşı bisi yoksa birleşir problem olmaz. Bonus flashdaki kampanya bilgileri önemli, oradaki koşullarda yazıyor

Arkadaşlar Hepsiburada için soru sormuştum böyle bi cevap geldi.

Garanti Bonus yüzde 10 puan kampanyasi Toplam 80 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 25 Kasım 2020; 13:38:24 >

• Peki online alışveriş 80puan ve eticaret 50puan kampanyasından kazanım yaparken , aynı anda ödemede puan kullanabilir miyiz?
    Hb için soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Peki online alışveriş 80puan ve eticaret 50puan kampanyasından kazanım yaparken , aynı anda ödemede puan kullanabilir miyiz?
    Hb için soruyorum.

Hocam olmasi lazım bende onu yapacaktım içinme kurt düştü :) twitterdsn sordum bakalım ne diyecekler. Bh kampanyaya paracard lar dahil değilmiş. Trink kartim dahil sanırım, bende göründüğüne göre..

100 tl lik bonusu kaçırmışım süresi bitmiş belki bunu yakalarız :) indirim de uyarsa

• %10 kampanyasında bonus kulllanımı dahil değildir diyor

250tlye 25 vermişti
    Az önce 1250tl denedim 20 puan verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 25 Kasım 2020; 21:27:14 >
  • ben bugün hepsiburadadan telefon aldım fakat %10 bonus kampanyasından bonus kazanamadım. Nereye başvurmam gerekiyor?

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Bonus dediği kendi hesabında yüklü olan bonustur. Hangi kategoriden alışveriş yaptın elektronik giyim kozmetik ise bankayı ara bence düzeltirler

Ekleme :aynı gün alışveriş yaptıysan ilkini kabul ediyor, ilk siparişi iptal etsen düzelir mi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 25 Kasım 2020; 22:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furer

ben bugün hepsiburadadan telefon aldım fakat %10 bonus kampanyasından bonus kazanamadım. Nereye başvurmam gerekiyor?

Ben bi defasında @GarantiyeSor Twitter hesabına dm atmıştım bir gün sonra düzeltmiskerdi. Başka kampanya için. Müşteri hizmetlerini arayın belki daha hızlı çözüm olur

• evet sanırım müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor. Saolun

• Arkadaşlar kampanya kapsamındaki alışverişin extreye yansıyan tutarını 1 ay erteletirsek, kampanya etkilenir mi?

• Arkadaşlar,
    Bugün bonus kampanyası ile ürün aldım. Aldığım ürün yanlışmış bu yüzden iptal edip tekrar ürün aldım.
    Bu durumda kampanyadan kazandığım bonusları yüklerler mi hesabıma ilerde?
    Sonuçta tekrar ürün aldım.
    (Kampanya hala devam ediyor, bonuslar ileriki tarihlerde yüklenecekti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine738 -- 26 Kasım 2020; 23:10:6 >
  • koray5006 kullanıcısına yanıt
    Etkilenmez yani kazanirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 27 Kasım 2020; 1:3:28 >
  • Trendyol ve HepsiBurada sitelerinde paracard ile yapılan alışverişler geçerli oluyor mu? Deneyenler cevap verirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverine738

Arkadaşlar,
    Bugün bonus kampanyası ile ürün aldım. Aldığım ürün yanlışmış bu yüzden iptal edip tekrar ürün aldım.
    Bu durumda kampanyadan kazandığım bonusları yüklerler mi hesabıma ilerde?
    Sonuçta tekrar ürün aldım.
    (Kampanya hala devam ediyor, bonuslar ileriki tarihlerde yüklenecekti)

Bir ara başıma gelmişti, yüklenmedi(belki geç yükleniyordur) bankayla konuştum düzelttiler

• wsup kullanıcısına yanıt
    Trendyol parakartla olmaz fakat Hepsiburada olur özellikle Garantipayla ödeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Trendyol parakartla olmaz fakat Hepsiburada olur özellikle Garantipayla ödeyin.

Teşekkür ederim iyi akşamlar.

• wsup kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim keyifli alışverişler.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.