Şimdi Ara

Garanti Cep Şubesinden Ps4 Kazandım SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihattr

Az önce listeyi ararken buraya geldim. Bana çıkmamış. Umut, hayal güzel şeyler. Sana daha çok sürpriz olmuş. Güle güle kullan.

Azda olsa pozitif mesaj yazanları görünce mutlu oluyor insan :) teşekkür ederim.Bugun tanıtım ajansına gittim ve belgelere teslim ettim,cihazın henüz stoklarda olmadığını ve 1şubat gibi geleceğini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sewim

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Az önce listeyi ararken buraya geldim. Bana çıkmamış. Umut, hayal güzel şeyler. Sana daha çok sürpriz olmuş. Güle güle kullan.

Azda olsa pozitif mesaj yazanları görünce mutlu oluyor insan :) teşekkür ederim.Bugun tanıtım ajansına gittim ve belgelere teslim ettim,cihazın henüz stoklarda olmadığını ve 1şubat gibi geleceğini söylediler.

Bana satsana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba Arkadaşlar

Genelde okuyucu olarak katıldığım Dh forumlarımda sevincimi paylaşmak istiyorum.Konuyu yanlış yere açıysam affola :)

Garanti cep şubesine yıl sonunda girdim ve şansımı deneym dedi.Fakat böyle kampanyalara inanmadığımı da belirteyim.Bu akşam işten eve geldiğimde kapıya gelen postaları aldım.Bankadan geldi diye önemsemedim. Tanıtım ajansından zarf gelmiş ve üzerinde garanti ps4 kampanyası yazmaktaydı.Açtım herhalde kampanya bilgileri yazıyordu önemsemedim daha sonra bir baktım talihli olan 50 kişiden biriymişim :)

Çok sevinçliyim şu anda fakat cihazı kullnmayacağımıda belirtmek isterim :)

Teşekkürler

1300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 şubat gelsin bi alayım cihazı hayırlsıyla :) öm atabilrsiniz arkadaşlar.Mantıklı takaslarada açığım.
  • 1500+kargo aldım konu kilit
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

1500+kargo aldım konu kilit

Henüz kesin birşey yok cihazı almadım daha :)
  • Bende nescafenin böyle bir çekilişi var ona katılacam her gün bir tane içiyorum boşa gitmesin mercedes a180 de çıkabiliyor ama bakalım bu arada hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Bende nescafenin böyle bir çekilişi var ona katılacam her gün bir tane içiyorum boşa gitmesin mercedes a180 de çıkabiliyor ama bakalım bu arada hayırlı olsun.

Çok teşekkürler :)
  • 1550 kargo benden
  • Vay be alınık Ps2 ilanından nereye

http://forum.donanimhaber.com/m_54885212/tm.htm
  • Sevim abi burda bi esirgeme yurdu var.cocuklar yetim.annesi babasi yok.aksama kadar yuzleri asik oturuyorlar.cocuklari mutlu etmek istermisin? Cok sevap islersin abi.sertifikada veririrz.onu sattigin parayla inan bu kadar mutlu olamazsin.cevabini bekliyorum.

• Ben de seneler önce Turkcell'den plazma tv kazanmıştım. Sevinci bir ayrı oluyor Hayırlı olsun

• Ben hiç kazanamıyorum la böyle şeyleri. Hayatımda piyangodan amorti bile çıkmadı bana. Lanet olası talihsizlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Vay be alınık Ps2 ilanından nereye

ps2 alamadım :(

geçen yaz ps3 aldım onu satmayı düşünürken ps4 çıktı :)

Teşekkürler Arkadaşlar ama içimde şüphe var noter tasdikli kağıt verdim tanıtım ajansına ve cihazı 15 gün sonra alacağım.

İtiraz ettim tabi ki duruma fotokopisini aldım ve imza attırdım ama bakalım ne olacak..Hayırlıı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Vay be alınık Ps2 ilanından nereye

ps2 alamadım :(

geçen yaz ps3 aldım onu satmayı düşünürken ps4 çıktı :)

Teşekkürler Arkadaşlar ama içimde şüphe var noter tasdikli kağıt verdim tanıtım ajansına ve cihazı 15 gün sonra alacağım.

İtiraz ettim tabi ki duruma fotokopisini aldım ve imza attırdım ama bakalım ne olacak..Hayırlıı..

Oyunsuzsa 1000 veririm.
    İstanbul içi elden.

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi cihazı elden teslim almadan bu işleri konuşmak erken olur.

Bu bölümde buna uygun değil herhalde.

İyi akşamlar
  • bana da pc4 çıktı. ama kimliğimin önlü arkalı fotokopisini noter tasdiği vs istiyorlar güvenilir mi göndereyim mi??
  • dostum sen gönderdin mi bilgilerini??? güvenilir mi??
  • 50 veriyim sar kargo senden
  • böyle birşey gercekten varmı dolandırıcı falan mı bunlar emin degilim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.