Şimdi Ara

Garanti CepBank - iPhone ve Jailbreak [SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hacker_honour

app storedaki programların telefonunun jailbreakli olduğunu görmesini engelliyor.

Süpersin teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

quote:

Bu sorun aslında açık jailbreak biliyorsunuzki ios işletim sisteminin açıklarını kullanarak yapılıyor çünkü apple uygulama üreticilerine çok sınırlı çalışma izni veriyor bu nedenle jailbreak yapıp tweak yüklüyoruz bu tweak'ler işletim sistemine gömülüyor tamamen bu açık nedeniyle mümkün oluyor. Bu açık aynı zamanda güvenlik açısından risk teşkil ediyor ve bu ufak çaplı bir risk sayılmaz Garanti bankasıda böyle bir riski gözden kaçırmak istemediği için jailbreak varsa açılmıyor. Kısacası jailbreak yapılmış bir telefon çok güvenli sayılmaz üreticisi bilinmeyen kötü niyetli bir tweak yüklediğimiz anda isterse kişi listenizdeki telefonları çalabilir veya telefonda yazdığınız herşeyi tweak sahibine gönderebilir, vs....

bütün jb kullanıcıları bunu biliyor zaten. herkesin kendi insiyatifinde. garantinin buna karışması mantıksız.
    iyi o zaman appstore daki bütün uygulamarı bu şekilde yapsınlar? hiç bir uygulama açılmasın jb li telefonlarda? garanti yapabiliyorda apple yapamayacak mı?

saçma

Anladımda nesi saçma? Bes belli birsey bu ayrıca benim telefonumda da jailbreak vardı. 5.1 untethered çıksa gene yaparım ve zaten jailbreak yasal birşey, benim dediklerim bir çok kişi tarafından iyi biliniyor ve onlarıda ilgilendiren bir durum yok ama bir çok kişi de hiç fikir sahibi değil kısacası jailbreak telefonun güvenliğinden ödün vermektir aksini söyleyecek kişiler insanları yanıltırlar.

garanti nin yaptığı saçma

Neyse o zaman amacım tartışma değildi zaten ama garantinin bu başına gelmişti sistemlerini çökertip büyük meblağları hesabına aktarmışlardı birde güvenlik sistemleri yetersiz diye dava açılmıştı ve kaybetmişti diye hatırlıyorum o nedenle işi sıkı tutuyor olabilirler.

• Su garanti uygulamasının tam ismini alabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Su garanti uygulamasının tam ismini alabilirmiyiz

Garanti Cepbank
  • YAkında jb çıkar biraz saf iPhone a doneyim dedim ve 5.1 e geçtim ama bu uygulama hala jb li deyip çalışmıyor. Nedir bunun derdi yahu ?
  • Bende Ziraat Bankasının uygulamasında hata mesajı alıyorum ama böyle jailbreaklidir yazmıyor.
  • bu işleri apple engelleyemiyor yada engellemiyor
    garanti de kim oluyor muş.
    kenarımın .......
  • quote:

quote:

Bu sorun aslında açık jailbreak biliyorsunuzki ios işletim sisteminin açıklarını kullanarak yapılıyor çünkü apple uygulama üreticilerine çok sınırlı çalışma izni veriyor bu nedenle jailbreak yapıp tweak yüklüyoruz bu tweak'ler işletim sistemine gömülüyor tamamen bu açık nedeniyle mümkün oluyor. Bu açık aynı zamanda güvenlik açısından risk teşkil ediyor ve bu ufak çaplı bir risk sayılmaz Garanti bankasıda böyle bir riski gözden kaçırmak istemediği için jailbreak varsa açılmıyor. Kısacası jailbreak yapılmış bir telefon çok güvenli sayılmaz üreticisi bilinmeyen kötü niyetli bir tweak yüklediğimiz anda isterse kişi listenizdeki telefonları çalabilir veya telefonda yazdığınız herşeyi tweak sahibine gönderebilir, vs....

bütün jb kullanıcıları bunu biliyor zaten. herkesin kendi insiyatifinde. garantinin buna karışması mantıksız.
    iyi o zaman appstore daki bütün uygulamarı bu şekilde yapsınlar? hiç bir uygulama açılmasın jb li telefonlarda? garanti yapabiliyorda apple yapamayacak mı?

saçma

herşey bizim güvenliğimiz için

• quote:

Orijinalden alıntı: _Caudion_

quote:

Garanti Cepbank

Bende bulamıyor nedense
    http://yfrog.com/gzdirckcj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 2 Nisan 2012; 23:55:34 >
  • quote:

quote:

quote:

Garanti Cepbank

Bende bulamıyor nedense

Allah Allah sadece garanti yada cepbank yazıp dene birde istersen.

• izin vermediği denmiş ama apple istese bi güncelleme ile kapar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Garanti Cepbank

Bende bulamıyor nedense

İkisinide denedim maalesef zaten bonuslarimida yüklemedi iptal edecektim Buda vesile olmuş olur :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Garanti Cepbank

Bende bulamıyor nedense

İkisinide denedim maalesef zaten bonuslarimida yüklemedi iptal edecektim Buda vesile olmuş olur :)

Uygulama linki http://itunes.apple.com/jo/app/garanti-cepbank/id500137807?mt=8 ne için bonus yüklencekti ki hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Yapıkredi iPhone uygulamasında boyle bir sorun yok.

Olaki boyle bir hata verir JB yerine direk Yapıkredi hesabimi kapatırım :)

sesli guldum
  • Siz paranizi oraya emanet ediyorsaniz o kendi parasi gibi bakmak zorunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Cozumu basit Garanti E-trader programi hala calisiyor cep subesi bolumu. Onu kullanmaya devam

+1

bende öyle yapıyorum uzun suredır, sıkıntı yok.
  • quote:

kimi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş jailbreakden başka çözüm yok demiş..

çözüm basit cydia dan "xcon" diye bir tweak var onu yüklüyorsunuz düzeliyo. olmazsa "xcon alias" ı deneyin.

İşe yaradı, Tşk. JB güvensizmis, riskliymis, pöh, laf-ı güzaf.
  • quote:

kimi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş jailbreakden başka çözüm yok demiş..

çözüm basit cydia dan "xcon" diye bir tweak var onu yüklüyorsunuz düzeliyo. olmazsa "xcon alias" ı deneyin.

Tşk. Program çalışıyor. Önceden eft yaptırmayan garanti artık işlemlere açıldı. .tweakları yükleyince Bende başta olmamıştı telefonu tamamen kapatıp acmanız gerekiyor .
  • JB'li iphone ile garanti cep şubesine girebilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.