Şimdi Ara

Garanti hakkında (tüm cihazlar için geçerlidir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz mayıs ayında telefonumu garantiye yollamıştım. Onarım yapılarak bana iade edildi. Temmuz ayında da garantisi bitiyordu. Arkadaşımdan şöyle bir şey duydum : "garantiye giden cihaza 6 ay daha garanti eklenir." diye. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Cihaz Teknosa'dan alınmıştır. Bir şey farketmeyecektir ama yine de belirteyim.

Teşekkürler.

• chekirghe kullanıcısına yanıt
    Forumlar bilgi paylaşımı içindir. Dalga geçmek için değil.
  • doğru duymuşsunuz fakat eksik Nokta var, eğer cihazınız garantiden değişseydi, değişşm olsaydı yeni gelen cihaz en az 6 ay daha garantili olurdu. onarımlarda geçerli değil bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcagy

Teşekkürler.

rica ederim,

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

doğru duymuşsunuz fakat eksik Nokta var, eğer cihazınız garantiden değişseydi, değişşm olsaydı yeni gelen cihaz en az 6 ay daha garantili olurdu. onarımlarda geçerli değil bu durum.

Ben önemli bir noktayı yazmamışım. Cihazın anakartı ve IMEI nosu değişti. Bu durumda nasıl bir süreç işliyor bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcagy

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

doğru duymuşsunuz fakat eksik Nokta var, eğer cihazınız garantiden değişseydi, değişşm olsaydı yeni gelen cihaz en az 6 ay daha garantili olurdu. onarımlarda geçerli değil bu durum.

Ben önemli bir noktayı yazmamışım. Cihazın anakartı ve IMEI nosu değişti. Bu durumda nasıl bir süreç işliyor bilginiz var mı?

o konu hakkında yardımcı olmak isterdim fakat bilgim yok,malesef,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.