Şimdi Ara

Garanti için Fatura yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uygun bir yer bulamadığım için buraya açmayı uygun gördüm. sorum şu.

vatandan İnternet aracılığıyla aldığım fotoğraf makinesinin içindeki garanti belgesi üzerinde Nisan 2012 de başlayıp nisan 2014 de son bulucağına dair bir bilgi var.

ancak benim ürünü alıp, fatura kesim tarihi 28.10.2013. ileride olası bir arıza vs durumunda atıyorum nisan 2014 den sonraki bir tarihte benim bu ürünümün garanti süresi devam edecek mi?
    vatana attığım soruda herhangi bir vatan mağazasına kutusu içeriği vs eksiksiz getirin iade alalım gibi Çözümden uzak, tamamiyle anlamsız bir dönüş yaptılar.

• Kavil kullanıcısına yanıt
    garanti belgesi lazım üzerine kaşe ve damga vuruyor ayrıca fatura garanti belgesi yerine gecmiyor istersen yırt at 2 ci el de parcasatanlar faturnaın fotokopisini veriyor önemli olan garanti gelmesi vatan aracılık yapıyor seviste kargo gibi
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. bana yollanan faturayı dikkatlice incelediğimde ürün garanti belgesi ve kullanma klavuzuyla birlikte yollanmıştır. fatura garanti belgesi yerine geçmez yazmışlar...

kutudan çıkan garanti belgesi ıslak imzalı ve keşalenmiş halde olmasına rağmen dediğim gibi veriliş tarihi olarak 02.04.2012
    belgenin geçerlilik tarihi olarakta 02.04.2014 yazılmış.

sanırım yapabileceğim en doğru şey bi Vatan mağazasına gidip oradaki müşterihizmetleriyle görüşmek olucak. başka tavsiyeleriniz var ise onlarıda öğrenmek isterim.

iyi akşamlar
  • ürün üzerindeki seri numarası yeterli olabilir.
    ürünün müşteri hizmetlerini arayıp garantiden tamirini yaptırabilirsiniz. sorun olmaz
  • dediğiniz mantıklı ama ordaki müşteri temsilcisi sekreterler ise garanti kitapcığını istiyor kaybettim dersen yada yok ise geri yolluyor duymuştum
  • Fatura yeterli. Ben telefonlarimi servise gonderirken hep faturasini istediler. Ama vatani bilmem belki onlarin sistem degisiktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan bilgisayar müşteri hizmetlerini aradım ve sordum. tepedeki durumu. verdikleri cevap.

"evet faturanız garanti belgesi yerine geçmez doğrudur. ancak garanti süreniz Fatura Kesim Tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. herhangi bir arıza durumunda faturanızı + garanti belgenizi ibraz etmeniz gerekmektedir."

@sessizlerin_umudu @inexyz @Dark Territory
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.