Bildirim
Garanti Kapsamında Batarya Değişimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
döngü 500 ü geçmediyse belki. apple müşteri hizmetlerini arayın görüşün test etsinler bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.apple.com/tr/support/iphone6s-unexpectedshutdown/
Burdan Seri numarasını kontrol et.. Ücretsiz değişim programı var. Belki kapsama giriyordur. -
o oranı nasıl elde ettiniz ? -
Battery life adlı programdan hocam
Teşekkür ederim arkadaşlar, yarın inceleyeceğim.
Merhaba benimde bataryam %81 küsurdu ve %30-40 seviyelerine gelince soğuk havalarda kapanma yapıyordu teleserviceye yolladım onlarda Apple onarım merkezine yollamış sitelerinde onarım yapıldı yazıyor büyük ihtimalle pil değişti 1 yıl daha garantim vardı döngü 412 deydi.
değiştirme ihtimalleri yüksek -
quote:
Orijinalden alıntı: nitemm_96
Battery life adlı programdan hocam
kullanıyorum o uygulamayı ama %92 veya %85 gösteriyor her açtığımda.
küsüratlı göstermiyor. ios10.3.3 , iphone se -
Hocam App store da iki tane battery life var. Hangisi yüklü ise diğerini indirin. Ana sayfada sanki fotoğrafı kaydiriyormus gibi ekranı kaydirin. En sağda çıkacak.
Döngüyü nereden öğrendiniz hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: nitemm_96
Hocam App store da iki tane battery life var. Hangisi yüklü ise diğerini indirin. Ana sayfada sanki fotoğrafı kaydiriyormus gibi ekranı kaydirin. En sağda çıkacak.
teşekkürler.
%92.36 yazdı. -
500 döngüyü doldurmadan batarya ömrü yüzde 82 altına indiyse ücretsiz değişiyorlar. Benim ki yüzde 84 dü ama çok çabuk bitiyordu ekran değişirken belirttim bataryamıda değiştirdiler.
apple resmi sonucu paylaşın bizle
batarya değişimine versek ne kadar sürede geçer elimize tekrar ?
Hocam, bu verdiğiniz servise göre değişiyor. Ben mesela Ankara'da cihazı vermeden önce çok araştırma yaptım. Hakkında en az şikayet olan yeri seçtim. ProMC diye bir teknik servis. Cihazı teslim ettikten 2 gün sonra onarıldı gelip alabilirsiniz dedi. Gerçi benim arka kamera değişmişti. Gened pek uzayacağını tahmin etmiyorum.
6s bataryası da artık iyiden iyiye cacık olduğu için apple akasya'dan randevu aldım. bugün gittim, 129 lira karşılığında pilin değişeceğini beklerken emrah isimli genius arkadaş beni 6s'lerde kapanma sorunu olan seriye dahil etti ve bataryayı bedava değiştireceklerini söyledi..cihazda kapanma vs yok bildiğin kıyak geçti sağolsun :) ettiğim hayır duasının haddi hesabı yok valla. 2 ay kalmıştı garantinin bitmesine..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 1 Şubat 2018; 15:5:39 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods cızırtı
- bildirim sesi gelmiyor
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- kamera lens koruyucu yorumları
- airpods makinede yıkandı ne yapmalıyım
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi telefon kılıfı markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X