red geldikçe hiç biri vermez, ocak ayında bir daha dene |
Garanti kredi kartının 2 haftadır sonuçlanmaması (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-red geldikçe hiç biri vermez, ocak ayında bir daha dene
Alıntıları GösterBaşka yapacağım tek şey maaşı bankadan almak ondan sonra da vermezlerse bu iş benim için bitecektir.
Bu saçmalık acaba başka ülkelerde var mı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 17 Kasım 2020; 14:56:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: B-2 SpiritBaşka yapacağım tek şey maaşı bankadan almak ondan sonra da vermezlerse bu iş benim için bitecektir.
Bu saçmalık acaba başka ülkelerde var mı.
Alıntıları GösterMaaşımız akbank'a yatıyordu akbank kredi kartı bile vermiyordu, garanti bankasına geçtik garanti bankası kredi kartı verdi avans hesap açtı üstüne 50k kredi tanımladı bana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-Maaşımız akbank'a yatıyordu akbank kredi kartı bile vermiyordu, garanti bankasına geçtik garanti bankası kredi kartı verdi avans hesap açtı üstüne 50k kredi tanımladı bana.
Alıntıları GösterBen de yapı kredi de veya garanti de maaş hesabı açıp 1-2 ay maaşı bankadan alıp mı başvursam diyorum
bugün şubeye gittim başvuru olumsuz olmuştur 2 hafta sürmez gibi bir şey dedi, artık tek çare bu benim için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X