Şimdi Ara

Garanti kredi kartının 2 haftadır sonuçlanmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 2 haftadır bu adamların başvurumu sonuçlandırmasını bekliyorum. Beni 2 haftadır bekletiyorlar bu esnada diğer bankalara da başvurmak istemiyorum zaten devam eden bir başvuru dururken. Destek birimleri arayacağız edeceğiz bilmem ne deyip duruyor hiçbir sonuç alamıyorum ne olumlu ne olumsuz.

Bugda mı kaldı yoksa gerçekten 7 sülaleme kadar araştırıyorlar mı çözemedim hiçbir gelişme olmaması ne olacağını söylememeleri bana kafayı yedirtecek, nereden de başvurdum size. Şikayet sitelerinde 2 aydır başvurusu sonuçlanmayan bile varmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 12 Kasım 2020; 15:1:13 >

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Hocam garantide 3 günü geçmez ayrıca anında sistem otomatik sonuçlandırır, başvurunuzda bir problem (askıda kalma gibi) olabilir iptal ettirin başvurunuzu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efefor

Hocam garantide 3 günü geçmez ayrıca anında sistem otomatik sonuçlandırır, başvurunuzda bir problem (askıda kalma gibi) olabilir iptal ettirin başvurunuzu.

Hocam bu bankanın müşteri hizmetleri yok mu ? Bence yok çünkü karşımda tek bir muhatap bile bulamıyorum. Arıyorum yahu bağlasana beni müşteri temsilcisine, müşteri temsilcisi diyorum hangi konu deyince bota dönüyor yine bağlamıyor. Boymuşlar oraya hiçbir halta yaramayan bot gelmiş bana başvuru durumunuzu internetten öğrenebilirsiniz diyor Garanti kredi kartının 2 haftadır sonuçlanmaması 

Keşke iş bankasına başvursaydım.

Ne Twitter ne de şikayet tarafından tek bir yanıt bile alamıyorum gerçekten çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 12 Kasım 2020; 15:58:42 >

Garanti bankasında Kartınız yoksa temsilciye bağlanamassınız ki, kart numarası tuşlamanızı ister.

• quote:

Garanti bankasında Kartınız yoksa temsilciye bağlanamassınız ki, kart numarası tuşlamanızı ister.

Ben bu adamların keyfini beklemeyip iş bankasına başvursam garantideki bug a gitmiş bu başvurumu görüp vermemezlik yaparlar mı hocam ? Gerçekten beklemekten sıkıldım harcamalarım olacak ortada kredi kartı yok umursayan yok.

Bende başvurduğum gün başvuru anında onaylandı.

Onaylanmadıki bu başvurun, göremezler garantiyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Onaylanmadıki bu başvurun, göremezler garantiyi

Tamam o zaman deneyim şansımı ortaya hafta sonu girdi bu umursamaz banka yüzünden işim haftaya kaldı gibi şu saatten sonra verse ne olacak.

Teşekkürler

• Bizde de aynisi yaziyor 2 haftadan beri, ama arandık limit boslugu yok diger kredi kartinizin limitini dusurun veya maas gelirinizde artis olursa kartiniz onaylanir dediler. 3 ay bekliyolarmis. Sende de aynisi oldu buyuk ihtimal

• redcool R kullanıcısına yanıt

Bende hiç kredi kartı yok ki

Şimdi baktım değerlendirme kısmında 13 kasım yazıyor herhalde bugün bir şeyler olacak hibi tam ben maximum a başvurduktan sonraGaranti kredi kartının 2 haftadır sonuçlanmaması 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 13 Kasım 2020; 9:9:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi garanti aradı onlar da göremiyormuş bug da kalmış başvurumu göremiyorlar şaka mı bu arkadaş senin kendi sisteminden haberin yok mu

Aman vermeyin bu saatten sonra daha müşteri olmadan bu kadar mağdur eden kendi sistemlerinden haberi olmayan bir bankayla çalışmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 13 Kasım 2020; 10:22:49 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Sırf bu yüzden bu bankadan uzak duracağım hocam nasıl bir banka olduğunu müşteri olmadan gördük iyi ki. Başvuruyu sallamamak nedir ya bana şubeye git beklemek istemiyorsan diyor ben pandemi döneminde şubene gitmek zorunda mıyım başvuru durumunu öğrenmek için

ulan enpara'ya 3.5 yıldır kart kullandığım için kredi kartı vermedi diye kızıyordum bayağı bir ama en azından anında muhatap buluyordum karşımda ah bir de verselerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Kasım 2020; 13:14:17 >
    Enpara Türkiyede en kolay kredi veren banklardandır, hem kolay kart verir hemde çok kolay limit artırır

• quote:

Enpara Türkiyede en kolay kredi veren banklardandır, hem kolay kart verir hemde çok kolay limit artırır

adamlar 3.5 senelik sürekli aktif müşterilerini sallamıyor 10 dakika sonra ret veriyor sormadan etmeden

enpara bitmiştir benim için

maximum genç'e başvurdum bari onlar verse artık sıkılmaya başladım 2 aydır kredi kartı dileniyorum resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Kasım 2020; 15:40:46 >
  • İşlemleri şubeden yapmak işleri kolaylaştırıyor. İş Bankası kredi kartı mı, Garanti Bonus kredi kartı mı? İki kartı da aktif olarak kullanıyorum. Kampanyalar önemliyse genel anlamda Bonus diyorum. Sorun çıkaran bankalardan kredi kartı alma konusunda tecrübelerime dayanarak tavsiyede bulunmak istiyorum.

Kredi kartı almak için ilgili bankada öncelikle hesap açtırmak gerekir. İnternet bankacılığını açtırıp kullanmak gerekir. Vadesiz hesaba bağlı banka kartı çıkartmak gerekir. Bankaya para girişi çıkışı olması gerekir. Bütün bunları yaptıktan sonra kredi kartı istekleri daha kolay onay alıyor.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Bana kaç verirse versin yeter ki versin valla kim verirse alacak hale geldim şu 2 ayda burnumdan getirdiler zaten birisi ret verir diğeri 2 hafta oyalar başvuruyu sallamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Kasım 2020; 19:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

İşlemleri şubeden yapmak işleri kolaylaştırıyor. İş Bankası kredi kartı mı, Garanti Bonus kredi kartı mı? İki kartı da aktif olarak kullanıyorum. Kampanyalar önemliyse genel anlamda Bonus diyorum. Sorun çıkaran bankalardan kredi kartı alma konusunda tecrübelerime dayanarak tavsiyede bulunmak istiyorum.

Kredi kartı almak için ilgili bankada öncelikle hesap açtırmak gerekir. İnternet bankacılığını açtırıp kullanmak gerekir. Vadesiz hesaba bağlı banka kartı çıkartmak gerekir. Bankaya para girişi çıkışı olması gerekir. Bütün bunları yaptıktan sonra kredi kartı istekleri daha kolay onay alıyor.

Benim diğer bankadaki hareketlerimi göremezler mi ? yani banka geçmişim var sadece kredi geçmişi yok, yıllardır enparayla çalışmam hata baksanıza adamlar 3.5 yıllık müşterilerini sallamıyorlar bile başka bankada tutsaydım parayı belki onlar verirdi

o dediğiniz benim de aklıma geldi ama bana hemen lazım kart şimdi verip vermeyeceği belli olmayan bir bankada hesap açmayla uğraşmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 14 Kasım 2020; 19:44:17 >

• Evet iş bankası da 2 günde ret verdi garanti 2.5 haftadır sonuçlandırmadı artık umurumda değil vermezseniz vermeyin şimdi uzun uzun bir şey yazardım da perma ban atarlar

Konu kilitlenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 16 Kasım 2020; 10:32:4 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.