Şimdi Ara

GARANTİDEN DEĞİŞİM HAKKI KAZANDIM SİZCE NE YAPAYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ama o yurt dışı için geçerli galiba. Burada 3 yıl garantiliymiş. Sitede öyle yazıyor.
  • EVGA ekran kartını sipariş verdim artık. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Westen

EVGA ekran kartını sipariş verdim artık. Teşekkürler.

hayırlı olsun Evga garantilidir bende Asus GTX780 var Evganınkini alçaktım vazgeçtim bıraz tuzlu diye:)
  • Evga.
  • Eyvallah. Ben evgayı pek fazla tanımıyorum ama sırf satış sonrası destek iyi oldugu için alıyorum. Düşünsene ekran kartı bozulacak,göndereceksin, orda test edilecek bozuk olup olmadıgı bozuksa hiç başım ağrımadan yenisini göndericekler. Tam istediğim gibi. :) Evet asusla aralarında 135 tl lik bir fark var ama dediğim özellik için değer bu farkı ödemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Westen

Gider ekran kartını alırım o zaman cevap verirsiniz acele etmeyin aman diyeyim!!!

Bu mesajdan sonra konuya cevap gelmemesini umardım. Böyle adamlara müstahak.
  • Garanti kalite sıkıntı vb. İstemiyosan evga alıcan.Ama ben uğraşırım o.c da çakarım biosta atarım dersen asus yada msi bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir hatamdan dolayı komple karakterimi yargılaman ilginç. O yazdıgım cümle zamanın az olmasından ve baskı altında olmamdan kaynaklandı. Yani isteyerek yazmadım. Sinirlendim ve tuşlara bastım hepsi bu. Şu an bile sana neden açıklama yaptıgımı bilmiyorum ama yapıyorum işte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.