Şimdi Ara

garantili 8gb mı yoksa garantisiz 16 gb mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbul bilişimde 8gb 2G 527 ytl 2 yıl garantili. doğubankta ise 16 gb 2G faturasız ve garantisiz gene aynı fiyata. Sizce hangisini almalıyım? Oyunlar ve progamlar çok fazla yer kaplıyor mu ve filmler çevirildiği zaman boyut olarak düşüyor mu. Yaklaşık 4 gb lık bir müzik arşivim var. Tamamını atıp kalanını film ve app için kullanmayı düşünüyorum. 8gb ve 16 gb kullanan arkadaşlar bir yorum yaparsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkfloydian -- 14 Mart 2009; 17:28:13 >

• Bu gün forumdan bir arkadaşımız 500TLye Doğubanktan almış.Bence Doğubank daha iyi.Ayrıcaİstanbul bilişimde genelde ürün stokta olmuyo 1 aysonra diyolar.
  • Eger jb yapıcaksan zaten ürün garantiden çıkıyor.Ama yapmıcaksan ve 4 gb lık müzik arşivin varsa ve film çok fazla yüklemiceksen(filmleri dönüştürdüğünde boyut artıyor) 8 gb yeter ,gel gelelim eger ürüne güzel bakarsan garantilik bi durumda kalmaz
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. forumdan bi arkadaşa teklif gönderdim. Eğer kabul ederse ondan alacağım. Yoksa biriktirip doğubanka gideceğim artık
  • Ben 16 GB'lığı alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.öncü

Eger jb yapıcaksan zaten ürün garantiden çıkıyor.Ama yapmıcaksan ve 4 gb lık müzik arşivin varsa ve film çok fazla yüklemiceksen(filmleri dönüştürdüğünde boyut artıyor) 8 gb yeter ,gel gelelim eger ürüne güzel bakarsan garantilik bi durumda kalmaz

Eğer JBli iPoda bişey olursa garantiye vermeniz gerekirse orjinal FW ile restore edin o zaman garanti geri gelir.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. forumdan bir arkadaşla ankaştık. yarın alacağım. Artık filmleri de sırayla atarım:)
    2. el temiz 2G 8gb Amerikadan alınma faturalı yanında kılıf ve şarj cihazı da var. 380 ytl. Sizce nasıl bir fiyat?
  • Temizse iyi.Hayırlı olsun.
  • 8 gb yeterli olmuyo(bana) 16 gb al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Bu gün forumdan bir arkadaşımız 500TLye Doğubanktan almış.Bence Doğubank daha iyi.Ayrıcaİstanbul bilişimde genelde ürün stokta olmuyo 1 aysonra diyolar.

ben aldım 16 gb ipod touch 2g
  • fiyat temiz ise uygun ama işallah sonra keşke 16 alsaydım demessin
  • Teşekkürler arkadaşlar. Benim fatura takıntım olduğu için ve doğubankta fatura vermedikleri için forumdan aldım. Bilkomla görüşmüştüm dün, fatura yoksa işlem yapmıyoruz demişlerdi. O yüzden bence çok önemli fatura. 8gb da olsa faturalı olması içimi rahat ettiriyor. Sonunda ben de aldım. İlk iş i touch fun club
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkfloydian

Teşekkürler arkadaşlar. Benim fatura takıntım olduğu için ve doğubankta fatura vermedikleri için forumdan aldım. Bilkomla görüşmüştüm dün, fatura yoksa işlem yapmıyoruz demişlerdi. O yüzden bence çok önemli fatura. 8gb da olsa faturalı olması içimi rahat ettiriyor. Sonunda ben de aldım. İlk iş i touch fun club

benim bildiğim appleTR amerikadan da olsa faturayı kabul etmiyor..yada daha az süre sayıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopro_ -- 14 Mart 2009; 19:54:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cackler

quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Benim fatura takıntım olduğu için ve doğubankta fatura vermedikleri için forumdan aldım. Bilkomla görüşmüştüm dün, fatura yoksa işlem yapmıyoruz demişlerdi. O yüzden bence çok önemli fatura. 8gb da olsa faturalı olması içimi rahat ettiriyor. Sonunda ben de aldım. İlk iş i touch fun club

benim bildiğim appleTR amerikadan da olsa faturayı kabul etmiyor..yada daha az süre sayıyor...

Yurt dışından gelen cihazların garantisi 1 sene.

• quote:

Orjinalden alıntı: cackler

quote:

dün doğubankta bilkomu aramıştım elimde amerikadan gelen bir ipod touchla. seri nosunu vermiştim ve garantisi var m diye sormuştum ve görevli bana eğer faturası varsa ekim 2009 a kadar garantilidir demişti. O yüzden o konuda bir problem yok diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.