Şimdi Ara

Garantili Asus X570 Wifi Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Garantili Asus X570 Wifi Plus

22/04/2020 tarihinde aldığım anakartımı, itx sisteme geçmem sebebiyle uzun süredir kullanmıyordum. Bu sebeple satıyorum. Kartta herhangi bir problem olmamakla beraber görsellerden görüleceği üzere kart çok temiz durumdadır ve 01/05/2023 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.

Forumda eski üyeyim, alışverişlerimde oldu ancak, referans işlemleri ile hiç uğraşmadım. Bu sebeple önceliğim elden satış yapmak. Ancak dileyene önce ödeme yapılması kaydıyla alıcı ödemeli olarak kargo yapabilirim.

Wifi antenini sökerken alt plastiğindeki tırnak kırıldı, bant yardımı ile kolayca sabitlenmektedir. Antenin kendisi sorunsuz çalışmaktadır ve çekim gücü de gayet iyi durumdadır. Farklı tip anten kullandığım için oldukça az kullanıldı.

Anakart ile beraber fazladan 1 adet sata kablo ve 24 pin bağlantısı için 90 derece çevirici de vereceğim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.