Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Garantili Asus X570 Wifi Plus Satın Al 16 Haziran 2022 13:53 1 1 Garantili Asus X570 Wifi Plus 22/04/2020 tarihinde aldığım anakartımı, itx sisteme geçmem sebebiyle uzun süredir kullanmıyordum. Bu sebeple satıyorum. Kartta herhangi bir problem olmamakla beraber görsellerden görüleceği üzere kart çok temiz durumdadır ve 01/05/2023 tarihine kadar garantisi devam etmektedir. Forumda eski üyeyim, alışverişlerimde oldu ancak, referans işlemleri ile hiç uğraşmadım. Bu sebeple önceliğim elden satış yapmak. Ancak dileyene önce ödeme yapılması kaydıyla alıcı ödemeli olarak kargo yapabilirim. Wifi antenini sökerken alt plastiğindeki tırnak kırıldı, bant yardımı ile kolayca sabitlenmektedir. Antenin kendisi sorunsuz çalışmaktadır ve çekim gücü de gayet iyi durumdadır. Farklı tip anten kullandığım için oldukça az kullanıldı.Anakart ile beraber fazladan 1 adet sata kablo ve 24 pin bağlantısı için 90 derece çevirici de vereceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xigmatek Midgard V Kasa Garantili Asus X570 Wifi Plus 14mm ve 12mm Ebatlarda Kasa Fanları (Arctic, Cooler Master, Xigmatek) Phanteks Marka PCIE 3.0 Riser Ekran Kartı Dik Tutucu Aparat Komple Set