Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GARANTİLİ + KUTULU + FATURALI APPLE WATCH 42MM Satın Al 3 Şubat 2017 14:11 1 1 GARANTİLİ + KUTULU + FATURALI APPLE WATCH 42MM Herkese merhaba arkadaşlar.Haziran 2016 'da Turkcell kampanyasından aldığım Apple Watch ürünümü satıyorum. Ürün siyah renktir.Üzerinde nokta çizik yok. (cihazın modeli yazdığı arka kısmında 3 nokta soyulma varmış. yanlış bilgiyi düzeltmek isterim) Kayış ve saatin görüntüsü için temsili foto ekliyorum. Orj. Fotoğrafları en kısa sürede ekleyeceğim. (eklenmiştir)Yanında ekstra olarak 1 adet milano metal kayış bulunmaktadır ( 100 TL değerinde + siyah renk ) tüm aksesuarları faturası ve kutusu mevcuttur. Kare saate alışamadığım için pek kullanmıyorum. İlgilenen arkadaşlar PM iletişime geçebilir.Önce ödeme sonra ürün gönderimi yapılır. Her durumda kargo tarafımdan karşılanacaktır.Sağlıklı günler dilerim. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Maltepe Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır gibi Casio Edifice Era 300 - Avdr1 Iphone 6 - Apple TR Ürünü. 900 TL KABLONET - NETMASTER CBW-700V 802.11N KABLOSUZ MODEM GARANTİLİ + KUTULU + FATURALI APPLE WATCH 42MM