Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Iphone 6 - Apple TR Ürünü. 900 TL Satın Al 9 Kasım 2017 10:19 1 1 Iphone 6 - Apple TR Ürünü. 900 TL Hepinize merhaba,2 sene önce yine bu forumdan satın aldığım Iphone 6 16 GB ürünü satıyorum.Cihaz Apple TR ürünüdür. Garantisi 2017 'de bitmiştir. Faturası kutusu poşeti kulaklığı hepsi mevcut.Cihazın camı 4 ay önce oğlum tarafından düşürülerek çatlamıştır.Detaylı fotoğrafları paylaştım. Cihazın çalışmayan hiç bir özelliği yoktur. Tuşlar aktif, ses stabil, wifi / bluetooth gibi her özelliğini kullanıyorum.Aynı zamanda aracımda CARPLAY olarak günlük kullanıyorum.Pil seviyesi günlük kullanımınıza bağlıdır. Benim gibi oyun ya da sürekli video izleyen biri değilseniz tam günü rahatlıkla çıkarıyor ve hatta %40 gibi yatağa giriyorum. Whatsapp sürekli aktif.Fakat yoğun kullanımda akşamı zor edebiliyor. Pil performansı 10 üzerinden 5 - 5,5 diyebiliriz.Kozmetik olarak kasanın yan çerçevelerinde cizikler mevcut. Ekran camı kırıldığı için kozmetik puanı vermek doğru olmaz.HB sitesinde Evofone tarafından ürün 760 TL 'ye alınıyor. Bu sebeple gereksiz ölücülük yapmayalım. Amacım burda son kullanıcıya satarak benimde yeni alacağım telefon için bir nebze daha kar etmek.Alım satım yapan biri değilim. Bu telefon sonrası Huawei P10 satın alacağım. Her durumda kargoyu karşılarım. GET satış açmıyorum. Önce ödeme sonra ürün gönderimi yapıyorum. Her türlü sorularınızı içtenlikle cevaplayabilirim.Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır gibi Casio Edifice Era 300 - Avdr1 Iphone 6 - Apple TR Ürünü. 900 TL KABLONET - NETMASTER CBW-700V 802.11N KABLOSUZ MODEM GARANTİLİ + KUTULU + FATURALI APPLE WATCH 42MM
İlginize teşekkürler. Turkuazem kardeşime satılmıştır. iyi günlerde kullanması dileğiyle. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır gibi Casio Edifice Era 300 - Avdr1 Iphone 6 - Apple TR Ürünü. 900 TL KABLONET - NETMASTER CBW-700V 802.11N KABLOSUZ MODEM GARANTİLİ + KUTULU + FATURALI APPLE WATCH 42MM