Şimdi Ara

GARANTİLİ KUTULU FATURALI BLACKBERRY Z30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 GARANTİLİ KUTULU FATURALI BLACKBERRY Z30
    Merhaba,

Fiyat indi!!!

Bu ilanı okuduğunuza göre cihaz hakkında ya bilgiye sahipsiniz ya da fikriniz var. Bundan dolayı cihaz özelliklerini detaylı olarak anlatmayacağım. (Klasik cümle; cihazı bilen biliyor)

13.06.2015 tarihinde faturalı olarak Bahariye Mobile'dan satın aldım. Yani bir yıldan fazla garantisi bulunuyor. Tüm kutu içeriği kullanılmamış olarak ambalajında duruyor.

İlk aldığım günden beri sim kart yuvasının kızağında sorun vardı ancak problem yaratmadığından servise göndermedim. Yeni telefon aldıktan sonra onarım için servise gönderdim. Kullanıcı hatası olduğunu söylediklerinden yapılması için 80$ ödedim. Servis formunda ödediğim tutar yazıyor. Alacak olan arkadaşa formu da vereceğimden inceleyebilir. Sol alt kenarda soyulma mevcut. Dikkat çekmiyor ve herhangi bir sorun yaratmıyor. Bunun dışında cihazda herhangi bir çizik ya da deformasyon yoktur. Yeni gibi duruyor.

Belirttiğim gibi yeni telefon aldığımdan takas vs. düşünmüyorum. Bu amaçla lütfen mesaj göndermeyin. Fiyatının emsallerine göre uygun olduğunu düşünüyorum. Budan dolayı "bir şeyler daha yapar mısınız?" mesajlarını yanıtlamayacağım. Bunların dışında bana mesaj ile ulaşabilirsiniz. Elimden geldiğince hızlı cevaplamaya çalışırım. (PM ile ulaşabilirsiniz.)

Cihazı elden;
    - Hafta içi: Batı Ataşehir'den (Fenerbahçe Ülker Sports Arena ve çevresi)
    - Hafta sonu; Kartal Metro İstasyonu, Kartal Real ve çevresi, Maltepe Carrefour ve çevresi, Küçükyalı Metro istasyonlarından elden teslim edebilirim.

Bunun dışında kargo ile gönderim çok düşünmüyorum. Sen gönder ben parayı gönderiyim, sen gönder inceleyelim beğenirsek alalım vs. tarzında mesajlar lütfen göndermeyin. Önce para sonra kargo şeklinde (kargo ücreti bana ait) gönderim yapabilirim.

Malum sebeplerden dolayı ürünün hiç bir şekilde iadesi yoktur. Bundan dolayı alacak arkadaş gelir, görür, inceler ve beğenirse alır gider.

Herkese iyi alışverişler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Haziran 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.